Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka szansa by po 2 ciazy cialo było ładne jak po 1

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny wiem,ze ciaza ciazy nie równa. Ale czy sa tu takie,które zarówno po 1 jak po 2 ciazy mają tak samo ładna ciało?

Gość gość
U mnie po drugiej ciąży nic się nie zmieniło w stosunku do pierwszej. Po pierwszym dziecku piersi trochę straciły kondycję, brzuch wyglądał normalnie, jedynie w pozycji siedzącej skóra trochę pomarszczona. Rozstępów brak. Kilka miesięcy temu urodzilam drugie i nic się już nie pogorszyło. Ogólnie widzę niewielką różnice pomiędzy stanem przed dziećmi, a pierwszym dzieckiem, po kolejnym nic się nie zmieniło. Generalnie jestem zadowolona, uważam, że miałam po prostu szczęście i moje ciało nie jest szczególnie zniszczone.

Gość gość
u mnie tak samo,nawet lepiej niż po pierwszej;)przed pierwszą ciąża ważyłam 55kg przy wzroście 172 cm,po 61kg,w drugiej ciąży mało przytyłam i szybko zrzuciłam praktycznie nic nie robiąc...owszem,smarowałam się balsamami,olejkami ale nie stosowałam nic specjalistycznego tylko takie zwykłe kosmetyki,rozstępów brak,ważę 57 kg i jem i jadłam normalnie...jedyne co faktycznie się zmieniło to piersi,już nie są takie jak kiedyś;( chociaż nie karmiłam piersią.Mam też koleżankę która pomimo tego że bardzo dbała o siebie w ciąży została wrakiem kobiety...nadwaga,rozstępy,klapnięty biust a naprawdę bardzo się starała,zresztą do teraz walczy a od porodu minęły dwa lata...myślę że największe znaczenie mają geny,także jeśli u Ciebie po pierwszej ciąży nie było żle to po drugiej też pewnie nie będzie