Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sprawa

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili, gdyby niedawno poznana dziewczyna/chłopak napisał/a do ciebie w środku nocy i zaczęła opowiadać o swoim życiu, a zwłaszcza tym co złego się działo?

Gość carownica
Pewnie jest samotna/y i szuka wsparcia, pomocy bo sie nie ma do kogo z tym zwrocic

Że taki ktoś jest mega zdesperowany i szuka wsparcia gdziekolwiek albo że się upił albo że ma problemy emocjonalne :P

Gość gość
Zmieniłabym numer telefonu i unikała delikwenta. To jakiś psychol. Ewentualnie, narąbał się i pisał, bo mu się sentymentalna włączyła. Bywa i tak. W każdym razie, nie, on cię nie kocha :classic_cool:

Gość gość
Pytam, gdyż miałam w nocy z soboty na niedzielę taką sytuację. Ok. godziny 2 nad ranem napisał do mnie znienacka chłopak, którego znam dość słabo. Zaczął od pytania czy według mnie istnieje coś takiego jak miłość. Na początku nie chciałam z nim za bardzo rozmawiać, w końcu nie ta pora i nie ten stopień znajomości, ale że podoba mi się jako mężczyzna stwierdziłam, że pozwolę sobie na to. Tak upłynęło nam blisko 4 h, a potem poszliśmy spać. Nie wiem co o tym myśleć. Początkowo smutno mi było, że miał takie przykre przeżycia, ale teraz, im dłużej o tym myślę, zastanawiam się nad tym czemu zwierzał się z takich intymnych spraw obcej osobie.

Gość gość
Wiem, że mnie nie kocha. Po prostu to dość dziwne zachowanie według mnie.

Gość gość
to kiedy wy.pierdlasz z mojego domu ryju? zajmij sie swoja szmata przecie

Gość gość
Może lecieć na Ciebie, Ty też widzę jesteś nim chociaż trochę zainteresowana :)

Gość gość
Tak, jestem nim zainteresowana od samego początku naszej znajomości. Wtedy jednak podbijał do mojej koleżanki, więc też nie narzucałam się. Przyznam, że zdziwiło mnie to, że tak nagle do mnie napisał i jeszcze w dodatku opowiadał o tak osobistych sprawach.