Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perlik111

RODZICE WIELODZIETNI proszę o pomoc

Polecane posty

Zarejestrowałam się tutaj ponieważ piszę pracę licencjacką i potrzebuję waszej pomocy :) . Od zawsze zazdrościłam znajomym dużej rodziny i to zainspirowało mnie do podjęcia tematu "Rodzina wielodzietna z wyboru- pozytywne aspekty i dominujące problemy" :D. Mam na celu przede wszystkim przedstawić w niej takowy model rodziny jako powód do dumy i zjawisko, które wbrew niektórym stereotypom, nie odbiega w żaden sposób od norm społecznych, a wręcz przeciwnie- jest to dowód ogromnej siły i miłości w rodzinie. W związku z tym podsyłam link do anonimowego kwestionariusza wywiadu skierowanego do rodziców wielodzietnych, jeśli nie posiadacie gromadki dzieci, ale macie takie rodziny w swoim kręgu, bardzo proszę o podesłanie linku dalej- z góry dziękuję za poświęcenie czasu! :) ankietka.pl/ankieta/220362/rodzina-wielodzietna-z-wyboru-pozytywne-aspekty-i-dominujace-problemy.html

Gość gość
Witam, wypełniłam ankietę. Jednak uważam, że stwierdzenie " Mam na celu przede wszystkim przedstawić w niej takowy model rodziny jako powód do dumy i zjawisko, które wbrew niektórym stereotypom, nie odbiega w żaden sposób od norm społecznych, a wręcz przeciwnie- jest to dowód ogromnej siły i miłości w rodzinie." jest błędne. Ponieważ z ankiety powinno wyjść czy wielodzietna rodzina to powód do dumy czy problemy.

Gość gość
wypelniłam