Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InaczejNiżMyślisz

skąd zamawiać ubrania hurtowo?

Polecane posty

Gość InaczejNiżMyślisz

Witam i o zdrowie pytam :) jestem nowa i szykuję się do branży sprzedającej ubrania przez internet. Muszę rozeznać się w temacie zamawiania ubrań w ilościach hurtowych ale nie najtaniej bo później to wisi i czeka na klienta który pójdzie na bazar i będzie miał to samo. Ja szukam czegoś, co będzie miało dobry skład, przyjazny dla skóry czyli np w większości % bawełna itp. No i tak, jak patrzeć na ceny? Bo kompletnie nie wiem.

Gość gość
Z zagranicy importuj rzeczy żeby mieć inny asortyment niż większość.

Gość 6suzannaa9
A to trzeba mieć chyba jakieś zaufane źródło, ja też szukam dostępu do hurtowni ale za granicą odpada bo kompletnie się nie znam z nikim, ani na tym nawet, a już co do durnego języka, to też mam problem... Więc raczej na terenie Polski. Zwłaszcza, że teraz jest boom na polskie rzeczy.

Gość Gaździna84
zza granicy to do ciuchlandów ściągać można, teraz tak jak pisze poprzedniczka wszsycy się zachwycają odzieżą polskich marek więc to to ttrzeba wybierać żeby szybko schodziło skoro jest na fali. ja kupowalam w kilku fajnych sklepach takich detalicznych i fajnie byłoby od nich wysępić towar al e jak to zrobić? :D:D

Gość doenyfiing
A przecież na pewno są takie, które sprzedają i detalicznie i hurtowo. Ja się przynajmniej z takimi spotkałam jak sama się tym zajmowałam, więc teraz też powinny być. Nie doradzę w konkretnych przykładach ale że miałam do czynienia to wspomnę bo samej mi to pomogło - w miare możliwości poszukaj miejsc które mają do czynienia ze sprzedażą komuś sławnemu bądż wiekszej ilości sławnych osób. Jak puścisz takie info w społecznościówkach to będzie duży skok sprzedaży.

Gość SMARTowa
Ja kupowałam detalicznie w Rubin Fashion, zajrzyj i obejrzyj na necie bo wiem, że u nich pogodynki się zaopatrują i nne sławne osoby z pierwszych stron gazet. Sami mają to info podane więc możesz to wykorzystać choć pewnie za zgodą. Wiem, że mają hurt ale na jakich zasadach to musisz już się sama dowiedzieć bo na tym się nie znam.

Gość InaczejNiżMyślisz
Dzięki za namiar, patrzyłam na ich detal i musze powiedziec, że takiego czegoś własnie potrzebuję. Myślicie, że jak zadzwonię pod kontakt ten z Lesznowoli ze stronki, to mi udzielą informacji? I pooglądałam te zdjęcia z gwiazdami, faktycznie można powspominać, że gwiazdy w takich/tych rzeczach chodzą. Dzięki za wszystkie sugestie!

Gość gość
W Łodzi masz cale hale kilometrowe :)

Gość brooniaboomboom
obawiam się że to takie hale jak i były na stadionie w wawie czyli owszem wybór jest ale asortyment koszmarny i oklepany. w Lublinie na bazarze nawet każda "szczęka" ma niemal takie same ciuchy bo właśnie jest to samo miejsce zaopatzania sie w produkty, przeciez to głupie z punktu widzenia chęci zainteresowania potencjalnego kupca. też bym szukała czegoś nawet przez internet ale zlecającego zamówienia na szycie własnych projektów.

Gość gość
Jeśli chcecie mieć wyjątkowa ofertę, to ja radziłabym zainwestować w coś więcej niż ubrania produkowane masowo, których ludzie mają już dosyć. Sama prowadzę mała pracownię krawiecką i zwracam dużą uwagę na materiały z których szyje. W tkaniny drukowane cyfrowo i dzianiny zaopatruję się w tej hurtowni http://migro-tex.pl. Klienci doceniają lepsza jakość, ale tez oryginalniejsze wzornictwo, którego nie znajdą w sieciówkach.