Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiGość85

Bliskości kobiety mi brak

Polecane posty

Gość TakiGość85

i to bardzo

Gość gość
tylko się nie łam,roztkliwianie się nic nie pomoże

Gość gość
ale już się robi niebezpiecznie długo bycie samemu... a na horyzoncie brak nadal odpowiedniej osoby... jak już poznaję atrakcyjną (nie tylko fizycznie dziewczynę), to okazuje się że totalnie nieuczciwa... i weź tu człowieku zaufaj...:/ do roztkliwiania mi daleko póki co...

Gość TakaOna85
Wiem jak to jest... Tylko w drugą stronę... Dobrze jest mieć przyjaciół znajomych, rodzinę, ale tak bardzo brakuje mi bliskości i czułości mężczyzny...

Gość TakiGość85
TakaOna85 dziś A byłaś kiedyś w związku?

Gość TakaOna85
Byłam kilkanaście lat. Niestety lub na szczęście ten związek się zakończył. Myślałam, że jestem tak silna, że dam radę być sama, ale nie potrafię...

Gość TakiGość85
Uuu... widzę analogię... ale pewnie chociaż masz dzieci... ja nie mam...

Gość TakaOna85
Mam córkę. Oczywiście jest radością mojego życia. Jednak dziecko nie jest w stanie zapełnić pustki ...

Gość gość
ale zawsze jest ktoś bliski sercu... inaczej się żyje - masz dla kogo żyć... wiem, że co innego bliskość osobnika płci przeciwnej, ale zawsze to coś, a nie tak, jak u mnie - totalna pustka wokół, jeszcze ostatnio w życiu zawodowym nie za ciekawie się szykuje...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem

Gość TakaOna85
Masz rację.... Żyję dla siebie i żyję dla niej. Tobie na pewno jest trudniej, jesteś sam... Jesteś bardzo zdeterminowany aby kogoś mieć? Szukasz?

Gość gość
Gościu85 zacznij świrować do tej kobitki 85 a może akurat jest z twojej okolicy...

Gość gość
szukam, ale mam dość sprecyzowane to, kogo szukam, cechy charakteru, na które zwracam szczególną uwagę, sposób bycia, również fizyczne cechy, bo wygląd jest dla mnie istotny - nie koniecznie musi być miss, ale mnie musi się podobać

Gość gość
mieć kogoś dla mnie nie jest ważne - ważne, by mieć KOGOŚ, no i dlatego szykuje się, że nie za szybko na kogoś trafię, a to bardzo źle się na mnie odbija... ale kiedy coś zaczynam, chcę mieć niemal pewność, że to będzie to...

Gość TakaOna85
Może w tym jest właśnie problem... że za bardzo chcesz...

Gość TakaOna85
Nigdy nie ma pewności... Ja staram się żyć normalnie, nie myśleć o tym, że jestem sama :-) Boję się, ale tylko czasem. Poznaję kogoś, widzę jak na mnie patrzy a ja zastanawiam się czy tak naprawdę potrafiłbym być znowu z kimś...

Gość gość
Mam tak samo... A Ty mocno szukasz? W jaki sposób jeśli tak? Długo jesteś sama? Coś czuję, że związek bardzo nieprzyjemnie się zakończył - tak jak u mnie...

Gość TakaOna85
Od kilku miesięcy jestem sama... Poznaję mężczyzn, niektórzy są interesujący, ale czuję, że to nie to... Nie szukam, nie nastawiam się, ale pozostaję czujna i otwarta choć zawsze ostrożna :-) W moim związku źle się działo przez dłuższy czas, a powody rozstania dosyć przykre...

Gość gość
U mnie była zdrada... i minęły już ponad 3 lata i tak naprawdę dopiero teraz jestem w pełni gotów na nowy związek - tak myślę - na początku również miałem podobnie do Ciebie... teraz nie spotykam się, jeśli mam jakiekolwiek podejrzenia, że to nie ta... wiele można wyczytać właśnie ze zdjęcia - i to nie jest płytkie, jak może wydawać się na pierwszy rzut oka

Gość gość
Autorze, wiesz dlaczego jeszcze przez długi czas będziesz sam? Bo jak sam piszesz, szukasz swojego ideału, którym masz w głowie, a on nie istnieje. Zapewne zamykasz się na inne kobiety, bo nie takie włosy, za szerokie biodra, tylko licencjat bez magisterki, za niska, 7 kg za dużo itp. Dopóki nie dotrze do was, że takie uporczywe trzymanie się swojego wyobrażenia partnera, zamyka was na masę naprawdę świetnych kobiet, tak długo będziecie sami. Jasne, miej wymagania, ale bez przesady, na pewno są takie które można obejść, które aż tak bardzo nie rażą i da się z nimi żyć. Otwórz się bardziej na kobiety, nie zakładaj scenariuszy po prostu poznawaj, dobrze się baw i gwarantuje Ci, ze w momencie w którym zluzujesz, poznasz ta właściwą.

Gość TakaOna85
Długo zajęło Ci dojście do siebie... Umawiasz się z kobietami poznanymi przez internet?

Gość gość
gość dziś Widzisz... szukam kogoś podobnego do siebie... Jeśli ja dbam o siebie, chciałbym, żeby moja przyszła druga połowa również dbała o siebie, kiedy sam jestem wykształcony, również chciałbym, żeby była, itp. Problem w tym, że kiedy jakaś mnie się podoba, to ta jest niezainteresowana i odwrotnie...:/ I ta wkoło... a ja jestem biologicznym facetem... i tak długo nie mogę...

Gość gość
TakaOna85 dziś umawiałem się, teraz doszedłem do wniosku, że będę się umawiał tylko z tymi, które naprawdę rokują, bo kilka razy miałem już nieprzyjemną sytuację, że komuś się spodobałem i ktoś miał pretensje po co się z nią spotykałem kilka razy, skoro od razu mi się nie podobała...:/

Gość TakaOna85
Może umawianie się z kobietami poznanymi przez internet nie jest dobrym pomysłem :-) Może lepiej gdzieś wyjść... Poznać kogoś przypadkiem :-)

Gość gość
Rozumiem że musi mieć wyższe? Zawsze powtarzam, żeby oczekiwać od ludzi tego, co sami możemy im zaoferować. Ale tak na poważnie, po co Ci jej wykształcenie? Nie lepiej, żeby była zaradną kobietą? Z jakimś hobby, taką z którą można porozmawiać o wszystkim, która ma zdanie na każdy temat? A może trafi się taki nieoszlifowany diament? Może zarazisz ją pasją do sportu? Może pokażesz, że sport to przyjemny sposób spędzania wolnego czasu, a nie tylko zmęczenie i pot. Uwierz, nie trzymaj się tak kurczowo swoich granic, bo zostaniesz sam.

Gość gość
TakaOna85 dziś Ale gdzie wyjść? Chodzę na siłownię, na basen, ale jakoś nie widzę szans, żeby tam kogoś poznać... Do klubów - nie mam czasu, ani ochoty, a poza tym tam chyba raczej trudno o kogoś wartościowego... wszędzie tylko kupa fajek, dymu i browary...

Gość gość
gość dziś wiem, ze są wyjątki, ale ktoś wykształcony - raczej jest ambitny, zdolny, zaradny... wiem, że czasem brak pieniędzy... mnie nikt nie finansował studiów, a dodam, że studiowałem dziennie

Gość TakaOna85
Ja chodzę do klubu, czasem. Lubię się bawić... To według Ciebie oznacza, że jestem mniej wartościowa? Wybacz, ale uważam, że masz dosyć wysokie mniemanie o sobie... to czasem przeszkadza w dostrzeżeniu drugiej osoby...

Gość gość
TakaOna85 dziś Nie ma sprawy, możesz tak sądzić... Smutne, że na podstawie kilku słów wydajesz osądy nie znając jak jest naprawdę... Inna sprawa nie mając zupełnie pojęcia jak słowa mają się do rzeczywistości... Pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia w poszukiwaniach:)

Z taki podejściem, jakie masz, podejrzewam, że masz dość nikłe szanse na stworzenie czegoś wartościowego. Ludzie to nie towar.