Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można to odebrać?

Polecane posty

Gość gość

Witam, z moim chłopakiem jesteśmy 2 m -cy od początku wiedziałam, że to ten jedyny(po prostu to czułam). Ostatnio nas trochę poniosło mimo, że mam 22 lat nigdy tego nie robiłam. Czekałam na odpowiedniego chłopaka. Trochę hamulce mi puściły ale nie potrafiłam inaczej. W pewnym momencie zdjął spodnie chciał coś więcej ale przestraszyłam się bo nawet nie miał zabezpieczenia. Byłam na niego zła powiedziałam, że to strasznie nie odpowiedzialne. Fakt nie był zły, że to przerwałam a nawet bardzo wyrozumiały i przepraszał. Powiedział, że to pod wpływem emocji. Przed tym nic nie pisał na ten temat nawet nie zapytał się o nie które rzeczy. Przez moment byłam w szoku i sama teraz nie wiem czy czasami to nie jest za szybko. Nie wiem czemu tak postąpił a z drugiej strony na to sama pozwoliłam. A co wy sądzicie na ten temat? Pozdrawiam

Gość gość
czasem w zyciu tak bywa. Jesli chcesz trzymac dziewictwo do slubu,Twoja sprawa ale porozmawiaj o tym z chlopakiem. To,ze puscily Wam hamulce zdarza sie czesto i nie jest niczym zlym.