Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontrowersyjna intrygująca

mężczyźni,do czego bylibyście zdolni

Polecane posty

jakie granice bylibyście w stanie przekroczyć dla ukochanej kobiety?chciałabym żebyście napisali ile bylibyście w stanie jej dać,oddać,co zrobić,ile poświęcić żeby czuła się szczęśliwa

Gość gość
zatłuc jakiegoś ciapaka

Byłbym w stanie wiele poświęcić dla ukochanej o s o b y, ale wszystko zależy od sytuacji. Jeśli byłaby chora czy miała jakieś problemy, byłbym wsparciem. Wiem, że związek polega na pracy nad sobą i nad relacją i że nie zawsze jest to łatwe. Natomiast jeśli moja druga połówka oczekiwałaby, bym poświęcał rzeczy, które są dla mnie ważne, dla jej wygody - nie dałbym jej nic.

Gość gość
Jak zwykle faceci mają się poświęcać, a lale będą tylko leżeć i pachnieć.

Gość gość
inaccessible89 dziś aleś Ty piękny w słówkach... z doświadczenia wiem, że tacy są najgorsi w życiu

Gość gość
Miłość nie polega na poświęcaniu się i poświęcaniu czegoś, a jeśli druga strona tego oczekuje, to jej miłość jest g****o warta i czysto materialistyczna.

Gość gość
Jeśli kobieta nie jest szczęśliwa sama ze sobą, to żadne poświęcenie jej nie pomoże, co najwyżej na chwile, a potem znów zacznie wymagać. Idiotyczny tok myślenia autorki i nie mający kompletnie nic z uczuciami, bo to co najcenniejsze człowiek może dać drugiemu człowiekowi, to siebie, swoje uczucie i zaufanie.

widzisz,a moze ja chciałam was podpuścić i wcale nie miałam na myśli niczego materialnego ,moze szukałam odpowiedzi jakiej żaden z was nie udzielił...

Gość gość
Autorko...kochajacy facet zrobilby wszystko co moze dka ukochanej,tej jedynej.Przynajmniej ja.Ale pod warunkiem ze nie byloby to nielegalne.Ale cala reszte to poswiecilbym wiele a nawet zycie jakby trzeba bylo...

Gość gość
pod warunkiem ze nie byloby to nielegalne jaki prawy i sprawiedliwy sie znalazl

Gość gość
Panowie jak zwykle "jak te kobiety wymagaja, przyzwyczaja sie jeszcze" Szkoda, ze np. Na macierzyńskim forum tyle matek sie wpisuje co pracuje na 2 etaty, w pracy i w domu a panicz zadowolony palcem nie kiwnie. Bo on jej daje to co najcenniejsze "milosc i zaufanie" :D Ale u tych kobiet to pewnie nie poswiecenie, a oczywisty obowiazek. Tak czytam i widze, ze spore szczescie mialam, ze na mojego trafilam.

Gość gość
Jestem w stanie zrobić wszystko, o ile to nie jest frajerski układ i ma jakiś sens. Wtedy nie uważam tego za poświęcenie ale konieczność - zwykłą kolej rzeczy. Problem w tym, że kobiety chcą irracjonalnych rzeczy a w dodatku same niczego nie dają. A tak to się bawić nie będziemy. I niech żadne kretynki nie chrzanią, że to nieprawda. Wystarczy porównać męską i damską przyjaźń. Damska jest nic nie warta. A faceci są skorzy do dużych poświęceń dla przyjaciela, a co dopiero dla osoby którą kochają. Kobiety tego niestety nie rozumieją, ale instynktownie zazdroszczą nam tego. Bo zazdrość, strach, zawiść i chciwość, to cechy którymi głownie się kierują.

Gość gość
Byłbym nawet w stanie się z nią ożenić.

Gość gośćprzechera
o żesz w mordę,jaki desperat żenić sie chce,to moze juz lepiej od razu oddać życie:P

Gość gość
Jeźli nie chcesz mojej zguby krokodylla daj mi luby 😭

Gość gość
widzisz,a moze ja chciałam was podpuścić i wcale nie miałam na myśli niczego materialnego x Materialnego nie musi oznaczać prezentów, ani nic w tym stylu, materialnego w senie że ja tego oczekuję, a tym masz to zrobić bo podobno mnie kochasz! Jeśli ktoś tego właśnie oczekuje, to kocha samego siebie, a nie tą drugą osobę od której oczekuje dowodów.

Gość gość
- Ja za Tobą w ogień bym skoczył! :classic_cool: - Tak? :O To skocz pierwszy! :P

Gość Nigdy_nie_szczery
Mógłbym za kino zapłacić (za siebie).

Gość gość
Za ukochaną kobietę byłbym w stanie oddać życie. Za zrzędliwą babę będącą matką moich dzieci zresztą też. Natomiast dla ,,poczucia, że są szczęśliwe'' najlepiej robić jak najmniej. Kobiety to z natury niewdzięczne istoty nie znające umiaru w żądaniach. Jak dasz im polizać palec to odgryzą ci całą rękę. Uszczęśliwianie kobiet to strategia dobra dla masochistów albo na przelotny romans.

Gość gość
ale pitolenie? co może zrobić? a z drugiej strony jak przestanie Ci pasić on z byle powodu to zaraz będzie że Ciebie dręczy, że nie rozumie, że stalker itd bo się zaangażował i nie rozumie.. ale jak "pomoc" to ma się angażować i nie rozumieć, o nic nie pytać? granicą pomiedzy jednym a drugim jest tylko zwykłych foch

Gość gość
Za ukochaną kobietę byłbym w stanie oddać życie x P****ało cię? Ty straciłbyś życie, a ona kilka dni później bzykałby się z innym twierdząc że musi zapomnieć :P Autorko nie pytaj co facet może zrobić dla kobiety, tylko jak bardzo kobieta jest się w stanie poświęcić dla mężczyzny, bo według mnie raczej nie za bardzo jesteście skłonne to zrobić, chyba że macie w tym jakiś interes i korzyść.

Gość gość
pamiętacie z Czarka Pazury: żeby sobie rękę odciął.. :-) Kobiece ego to egoizm, uroda i podobanie się sobie, a TYLKO codzienne testowanie to na "swoim" facecie, którego musi zdominować i osaczyć emocjonalnie, bo innaczej nie zniesie