Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czym wam sie kojarzy miasto namysłów

Polecane posty

Gość gość
Wiecie dziwne ze pieprzy o tym juz chyba rok. Co nie wejde to tylko Namyslow i Namyslow . Co za kretyn, nie ma innych zajec. Siedzi jakis biznesmen z****** na kafe bo cos otworzył w tej dziurze i chce by kazdy tam jechal na piwo. Ja mam piwa dosyc u siebie ;) a na gogel nie weszlam i nie wejde bo mnie to nie interesuje

Gość gość
Namyslowski idiota hehe dobre . Idiotę z siebie robisz. Jak sie teraz czujesz? Wchodzisz psujesz tematy a twojego nie zyczysz sobie psuć egoisto.

Gość gość
I gościu ja do tej kobiety co założyła temat co powiedzieć dziecku że umiera to nie ja pisałem tylko jakiś debil troll się pode mnie podszywa i to on napisał ja nic takiego nie pisałem to pewnie ten od dziewic

Gość gość
Uzasadnijcie pomińcie mnie i hejtowanie o mieście namysłów co wam się W tym mieście nie podoba? Co jest w nim złego czemu jego nie lubicie a nawet nienawidzicie? Może byście weszli w Google co?

Gość gość
mam tam kolezanke, szpital straszny, szaro, ale blisko do mojej babci!!!Namyslow, blisko do domu, POLSKA, jestem od POLSKI daleko, wiec kojazy mi sie dobrze, pomimo szpitala i szarosci

Gość gość
Poczytajcie sobie o mieście namysłów pomijając mnie i moje tematy i komentarze o mieście namysłów i co w nim jest złego i nie tak i co wam się w nim nie podoba że tak go nienawidzicie debile są w każdym mieście nie tylko w Namysłowie przecież nie reprezentuje wszystkich mieszkańców każdy jest inny i nie każdy jest debilem przecież też są normalni ludzie

Gość gość
I postarajcie się zmienić zdanie obiecuje że przestane o nim pisać wiem że przesadziłem

Gość gość
gość dziś Uzasadnijcie pomińcie mnie i hejtowanie o mieście namysłów co wam się W tym mieście nie podoba? Co jest w nim złego czemu jego nie lubicie a nawet nienawidzicie? Może byście weszli w Google co? NIE PODOBA nam sie ze za duzo o tym gadasz. Kto inny jak nie ty hejtuje na tematach. Przeciez tobie zalezy by pisac o tej wiosce ktorej nie mamy ochoty poznac. Tutaj nikt nie jest taki glupi by pisac o swoim miescie bo po cholere . Moje miasto jest milion razy lepsze i sie nie obnosze z tym

Gość gość
Autorze zmien sie i ogarnij bo jestes meczacy i ktos cie w koncu zgłosi za darmowa reklamę . Naprawde mozesz kogos wkurzyc na maksa. To nie sa żarty. To jest do czasu. Taka zabawa zke sie skonczy. Zacznij pisac o czyms innym. Jesli dzis zobacze wpieprzanie w tematy o tym namyslowie to wesolo nie bedzie. Kafeteria to nie miejsce gdzie mozna wszystko. Pisz ale o czyms innym.!

Gość gość
Nie lubimy tego miasta przez ciebie. Ty sie o to postarales. Pamietaj zawsze ze co za duzo to niezdrowo.

Gość gość
Podkreślam tylko że to miasto na Opolszczyźnie stolica powiatu Namysłowskiego co wam się nie podoba ja nie chce źle dla mojego miasta chciałem go wypromować ale się zawiodłem chciałem by dużo osób polubiło to miasto jak widać skutek jest odwrotny dajcie szanse temu miastu przestane o nim pisać mam nadzieje że wyciągnięcie wnioski i zmienicie kiedyś zdanie o nim obiecuje nie będę już o nim pisać dacie szanse ja dzisiaj wyciągnąłem proszę was zgłoście wszystkie tematy i wpisy na mailu czy gdzie indziej o Namysłowie żeby je usunęli żeby ani jednego wpisu ani tematu o tym mieście nie było i żeby każdy założony temat o tym mieście by był banowany zrobicie to dla mnie? Chyba się da proszę i wybaczcie mi i postarajcie się zmienić zdanie o tym mieście

Gość gość
Alez ty jestes wkurzajacy

Gość gość
Wiem że się o to postarałem chciałem dobrze Niewiedziałem że taki skutek będzie wyciągnąłem wnioski i załuje dacie szanse mojemu miastu? Mam nadzieje że go polubicie i z czasem zmienicie o nim zdanie usuńcie wszystkie wpisy i tematy żeby oczyścić Internet od spamu przecież chyba można

Gość gość
Namysłów jest znany również z tego , że koło niego leży wrocław i opole. i z tych mieścin chołota do pracy do Namysłowa zjeżdza

Gość gość
Nie promowales namyslowa tylko swoja głupotę. Obrzydziles na maksa kafeterie

Gość gość
Usuniecie tematy o tym mieście proszę

Gość zaKODowany
Namslau, Namzlav oraz Namislow 1469 - Namysłów uznaje za swego władcę Macieja Korwina 1483 - Kolejny duży pożar niszczy miasto 1479 - Miasto pod panowaniem Władysława Jagiellończyka XV wiek: Ożywienie handlu 1526 - Miasto należy do dynastii Habsburgów XVI wiek - W czasie wojny trzydziestoletniej zdobyte przez Szwedów 1703 - Zamek sprzedany zakonowi krzyżackiemu 1741 - Miasto przechodzi we władanie Prus 1756-1763 - W czasie wojny siedmioletniej zajmowane przez Austriaków i Rosjan 1806-1807 - Okupowane przez Francuzów xxxx przez kilka wieków ten PRZYSIÓŁEK był co chwilę sprzedawany i przechodził z rąk do rok , dziewczyny były wielokrotnie gwałcone , bieda , dziadostwo , kolaboracja, łapówki , generalnie ostatnie góówno i nawet swojej waluty nie posiadali , jak bogate księstwo oleśnickie a Krzyżacy tam jeździli konno aby tylko d***** wyróóchać i wysrać się w polu !

Gość gość
Nikt ci nie zabrania swoich tematow zakładać. Nie psuj tylko innym tematow bo nie jest nam do smiechu. Tu przyszlam zeby ci to powiedziec. Pisz sobie na swoich tematach o namyslowie a nas zostaw w spokoju.

Gość gość
Prosze nie wtrącać postow o namyslowie do innych tematow . To ma sie skonczyc. Mamy dosc zasmiecania naszych tematow glupotami.

Gość gość
Eee

Gość gość
Ooo

Gość gość
Aha

Gość gość
Eee

Gość gość
Ooo

Gość gość
Up