Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z czym wam sie kojarzy miasto namysłów

Polecane posty

Gość gość
czemu nienawidzicie tego miasta? za co? nic o tym mieście nie wiecie a krytykujecie macie neta wpiszcie sobie w google namysłów oraz browar namysłów wejdźcie na grafikę oraz na strony namysłowa takie jak namysłów bip wpiszcie w google stobrawski park krajobrazowy stobrawski zielony szlak młyńskie stawy agroturystyka rychnów bory namysłowskie zalew michalice powiat namysłowski gmina namysłów zsm namysłów zsr namysłów my box namysłów

Gość gość
Reklamujesz tutaj browar? No ladnie ladnie. Ciekawe czy znasz prawo co? Namyslowski idioto.

Gość gość
23:41 nie udawaj że pisze brak jak wpisałaś weszłaś to jest namysłów i zamek w Namysłowie w którym jest browar wiem że to widziałaś nie rób ze mnie durnia bo durniem nie jestem

Gość gość
Te miasto kojarzy mi sie z gownem, z krowim lajnem. Jestes soltysem tej dziury? No to ladnie. Reklamujesz sobie za darmo

Gość gość
Serio weszlam w neta i nie ma nic :( przykro mi, jestes oszustem, odchodze z tematu klamco

Gość gość
Nawet jak nie jest legalna to nawet jak mnie ukarzą to nie jest ważne ważne jest że przeczytaliście o tym mieście i mnie to nie odstrasza

Gość gość
Ja tez weszlem i nie ma nic, nie istnieje taka miejscowość. Dlaczego oszukujesz osoby na forach. Nie jest ci wstyd? Ktos mial racje, reklamę sobie darmowa robisz a to nielegalne.

Gość gość
23:49 weź się lecz jest takie miasto i dobrze o tym wiesz idiotko nie udawaj że nie ma bo jest i się nie upieraj że nie ma nawet jest zdjęcie zamku w którym jest browar dobrze o tym wiesz

Gość gość
gdzie to jest? Na marsie? Czy gdzie ? A moze na sloncu co? Klamco umysłowo chory

Gość gość
Weź nie udawaj że nie ma dobrze wiesz że namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar rycerskie namysłów pils kuflowe

Gość gość
Nie ma czegos takiego na mapie. Trudno. To chyba nie twoja wina ze jestes chory umysłowo. Zdarza sie.

Gość gość
W Namysłowie kozy kują.

Gość gość
Napisałem gdzie jest nie wmówisz mi że go nie ma bo jest przecież mieszkam w okolicy znam namysłów jak własną kieszeń i dobrze wiesz że jest co chcesz przez to osiągnąć pisząc że nie ma takiego miasta przecież dobrze wiesz że jest i nie rób ze mnie beki

Gość gość
Hej czy Kafeteria wie ze robisz żywa reklamę ? Powiadomiłes i zapłaciłes? Moze pomoc ci powiadomić kafeterie co? Chetnie pomoge

Gość gość
Dziwne bo ja tez sprawdziłem wszystko i nie ma takiej dziury na mapie. Moze to kolonia i dlatego. Pozdr i spadam.

Gość gość
Moze wlasna kieszeń znasz ale taka miejscowość nie istnieje. Zalatw sobie wizyte do psychiatryka :)

Gość gość
Założyłem temat o moim mieście nikogo nie obraziłem a tu na mnie mega ogromna fala hejtu spłynęła co ja wam zrobiłem za co nienawidzicie tego miasta? Ja nie jestem chory psychicznie nawet gdyby to przecież to nie jest zależne od miejsca zamieszkania spójrzcie na siebie ...

Gość gość
Ja jako kolejny nie widze miejscowości na mapie a hejt to robisz ty od roku na tematach i czas cie zglosic. Zasmiecasz forum non stop , w*******z ludzi. Mamy cie dosc. Czas z tym skonczyc

Gość gość
Mieszkasz w okolicy czegos czego nie ma. Tyle na temat. A hejtujesz ty bo wp*****lasz sie w tematy nawet te smutne gdy dzuecko umiera to ty piszesz by mu opowiedziec o namyslowie kretynie. Wal sie i wypieprzaj z kafe. Wszyscy cue nienawidza

Gość zaKODowany
nie chce mi się szukać w goglach , szkoda czasu na szukanie, więc zwracam się z pytaniem do rodowitego obywatela miasta Namysłów , czy zna historię miasta , to znaczy, jaka nazwę obecną Namysłów była powiedzmy za panowania Mieszka Pierwszego i co było , co się działo w Mieście Namysłów za panowania Chrobrego ? i dalej , czy w mieście Namysłów byli Krzyżacy , czy zbudowali jakiejś tam zamczyska i twierdze , ilu Polaków wymordowali przed lanczem a ilu po lanczu , ile kobiet zgwałcili w czasie lanczu i pijaństwa , który z Krzyżaków był zwyczajnym pospolitym mordercą najbardziej znanym , jaki pieniądz był na czasie obecny w księstwie Namysłów ? czy w tamtych czasach średniowiecza rządził w Namysłowie wrocławski 'greszel' a może już wtedy był 'halerz' lub pół halerza albo 'trojak' a może jakiś 'jedynak' lub pół jedynaka ? Jednak ludziska są ciekawi na temat miasta Namysłów , czy pozostały jakieś ruiny zamku , kto mieszkał w tym zamku , jak się nazywał książę Namysłowa , jaki był herb miasta Namysłów i jak to było , że taka 'dziura' nabyła prawa miejskie , oraz jak się nazywał Namysłów za panowania Krzyżaków , czy był DENAR Namysłowa , czy był TALAR Namysłowa , pokaż na fotkach starodawne pieniądze miasta Namysłów, czyli oprócz talarów również szóstaki , trójniaki , możesz pisać i pisać , temat jak woda , nie do wyczerpania , czy chociaż masz wiedzę , jaka była nazwa Namysłów przed rokiem 1939 i jaki pieniądz wtedy obowiązywał ? chuuuja wiesz buraku ćwikłowy z Namysłowa , pierdoło , tyle wiesz co srasz a na Twoim miejscu już 10 lat temu założyłbym stronę internetową na temat Namysłowa i nikomu tu na forum nie zatruwałbym duupy , że rejestracja auta w mieście Namysłów ma oznaczenie ONA , to każdy wie . P.S. jeżeli po przeczytaniu tego mojego tekstu z powodu wkurzenia na mnie zdecydujesz aby się zemścić na mnie i ukradniesz mój 'nick' to będziesz ostatnim głupolem i debilem, który idzie najprościej do przodu , czyli klapy na oczach i do przodu i nie zastanowi się nawet , w jaki inteligentny sposób szukać odpowiedzi ale nie wyobrażam sobie , że jesteś inteligentny , jesteś i o tym wszyscy wiedzą zwyczajnym matołem !

Gość gość
Co k***a wejde na kafe to tylko j****y Namyslow. Spadaj hejcie

Gość gość
Ja kulturalnie pisze o tym mieście nikogo nie obrażając a wy taką fale nienawiści na mnie wyrzucacie za co ? Co ja wam zrobiłem? Spójrzcie na siebie może to wy jesteście umysłowo chorzy czy to jest normalne pisać o prawikach dziewicach pokazywać zdjęcia z goofnem czy nagie foty pisać o piczy czy zakładać tematy o PO czy pisie ewie tylman czy kaczki na taczki wybory wybory albo jem kupę j***e mi z piczy lubię srać chciałbym zgwałcić dziecko itd czy to jest normalne? To dopiero jest chamskie i obrzydliwe normalni ludzie tak nie piszą wg mnie to wy macie coś z głową i ciągle to udowadniacie a zwalacie winę na mnie ale oczywiście wy tego nie widzicie

Gość gość
On gowno wie o namyslowie. Robi sobie darmowa reklamę jakiegos piwa " złoty Denat" . Jakis wytwórca piwa napewno. Reklamuje za darmo.

Gość gość
moze sprawdz strone www.jak-zarobic-kase.pl

Gość gość
To wy macie coś z głową skąd w was tyle jadu i nienawiści do wszystkich i wszystkiego i to wy macie coś z głową normalni ludzie takich głupot nie piszą bo to nie jest normalne nawet to wasze wyzywanie obrażanie udowadnia waszą głupotę chamstwo prostactwo niski poziom inteligencji i pokazujecie jacy tępi i durni jesteście. Wy macie setki kompleksów moja 4 letnia kuzynka zachowuje się lepiej od was nawet mój pies

Gość gość
Ludzie mam go dosc. Pani założyła temat ze umiera dziecko i prosila o porady jak powiedziec dziecku ze umiera i jak sie pożegnać a ten p***bus napisal : opowiedz mu o namyslowie. On pisze ze my mu dokuczamy a zobaczcie co on robi. Wp*****la sue w tematy durny psychol i hejtuje.

Gość gość
00:11 to widocznie szanowna pani nie wie co ten koleś wyprawia z tym namyslowem, prosze najpierw sie rozeznac a potem ludzi obrazac i krytykować

Gość zaKODowany
KUTAFON DURNY znalazł ma mapie Polski miasto Namysłów o którym nie ma zielonego pojęcia , nawet tam się nie urodził i nie wychował , normalnie debil i ćwok !

Gość gość
00:05 racja :). Tez chyba masz go dosyc :) pozdrawiam cie :)

Gość gość
Jest takie miasto do cholery jest jest i jest wpisałaś sobie i wiesz że jest bo jest i nie rób ze mnie idioty dobrze wiesz że jest masz Internet Internet jest ogólnodostępnych i wiesz że jest takie miasto co chcesz mi wmówić tym że rzekomo go nie ma? Robisz że mnie wariata co ma urojenia? Musze cie zmartwić nigdy ci się to nie uda dobrze wiesz że jest takie miasto na sto procent a wmawiasz mi że czarne jest białe spójrzcie jakie wy komentarze piszecie to wy hejtujecie wszystko co się rusza jesteście hejterami