Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nie zdam

Polecane posty

Gość gość

Ból gniew nienawiść wyskocza do 300 procent powiesze się

Gość gość
Nie wiem z kim mogę pogadać na ten temat i tak kiedyś to zrobie

Gość gość
Rozumiem cię autorze. Ja mam zamiar popełnić samobójstwo.

Gość gość
A ty dlaczego i jak ...ja tam mogę odejść juz chyba na pewno lepiej niż kilka lat temu nie rozumiesz mnie wiesz zdawałem normalnie ta szkoła do której chodzę to burdel puszczają każdego nie mnie zniszcze się już teraz uważam się za pokrzywdzonego linkę w obi tzn sznur widziałem za 10 złotych chodzę do psychiatry ale jestem zdrowy to moja sprawa jak ktoś chce dzwonić na policj to po anty terrorystów psiary

Gość gość
A co zaliczasz ? Ja mam zamiar się powiesić, pewnie gdzieś w tym roku bym chciał. Ja bardzo cierpię, ludzie nie wiedzą, jak boli mnie życie, i to, ze żyje, istnieje. Chodziłem kiedyś do terapeuty, leczyłem nerwice, u psychiatry też byłem. Ale to ogólnie życie mnie boli.

Gość gość
Mnie też boli :/ zawsze znajdzie się coś ale teraz weźmie mnie k***ica

Gość gość
Kurna musze obejrzeć film lalka na sprawdzian na jutro do 2 .. i spać

Gość gość
Ile masz lat ? i co zaliczasz?

Gość gość
21 szkole poprawie ta lalkę w p**dziu

Gość gość
Średnie jak skończę z podstawowym to się wk****e na amen idę zaraz spać pracuje też czasem teraz szybę w telefonie odpracowuje

Gość gość
Widzę, że zaoczne robisz. Ja zrobiłem w wieku 22 lat, ale do matury nie podszedłem.

Gość gość
Ja zmieniłem szkole w tamtej pół semestru oblalem bez podstawnie prawnie ale przyjelem to pracowalem nie chodziłem jak inni do drugiej szkoły nie pchali mnie i oddalem podanie o klasyfikacje na swoim papierze i bylem o 8 rano nie lubię tamtej szkoły odszedlem bo mnie ktoś z tamtąd o mało nie zabił pomijam fakt ze puszczają tam każdego w tej uczyłem się do polaka ale oblał em nie wiem co inni mieli lepszego angielski polegał na ściąganiu ogólnie rozumiem ze są oceny i trzymam się pewnych norm np gość który nie ma klasyfikacji z żadnego przedmiotu powinien nie zdać a te dwie dzi.. co mnie wygonily z ławki gdzie usiadłem pierwszy to już wgl nie mam traumy ale jak pomyślę o tym wszystkim. To postanowilem ze się powiesze jak skończę z podstawowym usypiam

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona