Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie będę już pisać o mieście namysłów przesadziłem

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj po ogromnej fali hejtu zrozumiałem że przesadziłem że ludzi to denerwuje nie oceniajcie przez mój pryzmat tego miasta w każdym mieście są ludzie głupi mądrzy fajni niefajni różni każdy inny jak chcecie to poczytajcie o tym mieście mam nadzieje że z czasem jak już przestane o tym mieście pisać to zmienicie zdanie o tym mieście jednak popełniłem błąd dajcie szanse mojemu miastu i dajcie szanse to naprawić proszę ja nie chce źle dla mojego miasta jak widać skutek jest odwrotny

Gość gość
Chciałem tylko wypromować to miasto gdybym wiedział jak to się skończy to bym nie pisał o tym mieście

Gość gość
się dobrze namyśl! o Namysłowie warto pisać , mówić a nawet śpiewać

Gość gość
Za każdym razem jak trafiam na Twój wpis to na mojej twarzy pojawia się uśmiech;) Wstawiałeś to w takie tematy, że czasami było się z czego pośmiać. Pisz dalej :) Mam zamiar wpaść kiedyś do Namysłowa.

Gość gość
zanim odejdziesz napisz tylko czy namysłów to miasto powiatowe i jakie ma tablice rejesstrtacyjne i ilu mieszkancow

Gość gość
Skoncz z tym namyslowem. Dobrze ci radze.

Gość gość
To nie jest promowanie, to jest w*****anie. Zejdz z nas

Gość gość
wrocław leży koło Namysłowa i opole też. tylko tyle jeszcze Wam napiszę

Gość gość
Idz spac, niedobrze z toba. Zatrules sie tym piwem "złoty denat" ;) nie reklamuj bo sie ludzie potruja. San jestes tego przykładem

Gość gość
Nie podszywaj się pode mnie i nie pisz o wrocku dajcie szanse zgłoście wszystkie tematy i posty jakie są tu na kafe w każdej kategorii od dyskusji ogólnej po każdą nie chce wy też nie chcecie żadnego wpisu o tym mieście jak wszystkie tematy zostaną usunięte to nie zobaczycie nigdy wpisów o tym mieście chce to naprawić

Gość gość
Juz nic sie nie da naprawić . Wszystko w necie zostaje na zawsze. Na drugi raz zastanów sie zanim znow cos glupiego napiszesz. Zakładaj sobie swoje tematy i nie hejtuj na innych bo ostanio przegiales na maksa z tym dzieckiem. To bylo podle

Gość gość
Nie psuj tematow bo ludzue chca tu nieraz naprawde pomocy czy rady a zobacz co ty robisz. Pisz sobie w swoich tematach o namyslowie a nie psuj innym pisania bo ja sie w****ilam na maksa wczoraj. Tu sobie pisz u siebie ale nie krzywdz osob ktore maja problemy

Gość gość
Przesadzacie:O Nie chcę wam się tego czytać to możecie przewinąć. Na temat przypada tylko 1 Namysłów;) To nie jest zaśmiecanie. Pozdrawiam gościa od Namysłowa. Czekam na inne ciekawostki związane z tym miastem ;)

Gość gość
Przepraszam panią i pani dziecko nie chce źle dla nikogo nie jestem złym człowiekiem bardzo współczuję dziecko niech pani teraz będzie przy dziecku jak najwięcej bo ono teraz pani bardzo potrzebuje niech pani je przytuli i powie kocham cię wszystko będzie dobrze to przykre że w takim wieku ludzie chorują jeszcze raz przepraszam

Gość gość
Na tematach ma nie byc nic o tym miescie. Mowie raz. I prosze to uszanować. Na swoim temacie pisz do bolu. Pisze ostatni raz o tym, nie bede powtarzać

Gość gość
Zebys ty kiedys nie byl w takiej sytuacji. Czasem wszystko wraca. Wiec pomysl nad soba.

Gość gość
1:13 nie poplacz sie zaraz

Gość gość
Moze gdy bedziesz mial swoje dzieci to zrozumiesz. Dobra osoba nie pisze takich bzdur a ty mowisz ze jestes dobra osoba. Przeczytaj na necie co oznacza dobra serdeczna osoba. Ty masz w glowie tylko swoj Namyslow durny.

Gość gość
Wybaczcie mi i zgłoście wszystkie tematy i posty o Namysłowie proszę i ta panią i dziecko przepraszam to było podłe jest mi wstyd w sumie panią rozumiem tak samo bym się zachował niech dziecko żyje jak najdłużej i niech dojdzie do zdrowia jeszcze raz przepraszam wierze że nie umrze jak pani w to uwierzy to na sto procent nie umrze cuda się zdarzają niech się nigdy nie zdarzy by pani musiałaby chować własne dziecko będzie dobrze nie ma co się załamywać

Gość gość
Jeszcze raz przepraszam każdy popełnia błędy może i namysłów jest durny ale to tylko zwykłe miasteczko tak jak każde inne jaki ja byłem głupi że o nim pisałem może zmienicie zdanie o mnie i tym mieście ja chce mieć dzieci może za kilka lat jeszcze musze dojrzeć ja bym je kochał najmocniej na świecie bym zrobił dla dzieci wszystko zawsze by mogli na mnie liczyć tą panią rozumiem jest mi przykro

Gość gość
Przepraszam, czy ty bierzesz jakies leki? A jesli to jakie? Nie wydaje mi sie zebys byl zdrowym człowiekiem.

Gość gość
Spadam juz stad. Pisz sobie na własnych tematach ile chcesz. Weszlam na twoj temat by ci to powiedziec. Teraz wychodze i mam nadzieje ze nie zarzygasz juz nigdy wiecej poważnym ludziom tematow. Teraz żegnam

Gość gość
U mnie psychiatra stwierdziła depresje umiarkowaną rok temu w lutym jest mi ciężko biorę leki nawet nie wiesz jak straszne jest to psychiczne cierpienie ogromna pustka nienawiść do samego siebie ja do Wrocławia do pani psychiatry jeżdżę mam wąchania nastroju jest lepiej odkąd biorę leki ale nie jest idealnie

Gość gość
Jeszcze jedno ja jako autor wpisów o Namysłowie też rzygam na samą myśl chce z tym skończyć nie gniewajcie się każdy popełnia błędy mam nadzieje że nie będziecie obrażać miasta namysłów tylko mnie pozwalam jako pokuta miasto zostawcie w spokoju

Gość gość
Twoja depresja nie usprawiedliwia twoich wyglupow. Swoje tematy sobie zakładaj, nikt ci nie broni tylko nie męcz innych ludzi bo to jest nienormalne. Z tego co wiem to ludzie z depresja tak sie nie zachowuja.

Gość gość
a gdzie ten hejt był? o co chodzi z tym dzieckiem?

Gość gość
Twoje pisanie o namyslowie nie zachęca by go poznac. Wręcz odpycha i zniechęca. Na twoje zyczenie.

Gość gość
1:48 niech on sam ci powie, on ci to opowie mam nadzieje tak jak bylo

Gość gość
1:50 no ale może jakiś link do tematu?

Gość gość
wszyscy co nie lubią Namysłowa i w nim nie byli niech zdychają