Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie podjąć decyzję bo jestem pod silnym wpływem

Polecane posty

Gość gość

i nie myślę racjonalnie Kto z Was zrobiłby obie takie coś w łazience albo w miejscu pracy co gorsza a w koło stanowiska pracy atol palmy i plaża a wszytko to w trójwymiarze i po to by zaspokoić zmysły pragnące wakacji w godzinach pracy?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Dzisiejsze czasy dają tak niezliczone możliwości i zaczynamy impregnować przed ogniem i wodą swoje przestrzenie życiowe a co na to ubezpieczyciel? Strasznie inspirujący jest współczesny świat nanotechnologii oraz wielowymiarowego druku na dowolnych materiałach. Ehhh Nie chce się już zwyczajnej płytki czy dechy Chce się cieszyć oczy barwą aż do znudzenia...

Gość gość
Nawet gdyby miało to być kiczem i tandetą to w końcu fajnie jet się odlać do sedesu unoszącego się nad rafą koralową niż takiego twardo osadzonego w nudnej rzeczywistości!

Gość gość
zrób tak jak to robią w Namysłowie

Gość gość
he, he, droga propozycja jak musisz polegać na specach albo tania jeśli większość potrafisz sama zrobić. Ja mam w łazience małą fontannę i całą łazienkę w stylu starożytnej Grecji. Lubię ten klimat, a że łazinka jest moja to mam to, co chciałam, włącznie z gwiazdami i wieczorowym oświetleniem. Ty lubisz plażę i palmy? Podejrzyj na ten link z fotkami. https://www.google.ca/search?q=sand+and+palms+looking+bathrooms+images&espv=2&biw=1067&bih=511&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjJ5vHzsMHLAhWpgYMKHd2FAK4QsAQIGg

Gość gość
Już mam namiary na firmę która drukuje tapety na wymiar w 3d i również drukują na putnie grafikę 3d pod wylewki żelowe także instruktarz też juz nabyłam i myślę zrobić to sama. Muszę tylko wyszukać jakiś idealny klimat dla siebie a mam do wyboru dużo obrazów i nie mogę się zdecydować...

Gość gość
Fotka nr 2 jest za/je/bi/sta!!!!!!!!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Sraka z Namysłowa