Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on chce mi odebrac dziecko

Polecane posty

Gość gość

moj partner po 4 latach zwiazku jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy odrazu mnie zostawil, cala ciaze bylam sama a jak urodzil sie synek to jego tatus zmienil zdanie i nie mialam nic przeciwko zeby sie z dzieckiem widywal ale po czasie razem ze swoja matka zaczeli sie bardzo wtracac , mowic mi co jak i kiedy mam robic a kiedy ja sie na to nie zgadzam to on mowi ze mi syna zabierze i najpierw sie smialam z tego ale teraz juz zaczynam miec watpliwosci :( konkretnie to mowi mi ze ma znajomego dobrego adwokata, ze nagadaja na mnie ze nie potrafie sie dzieckiem zajmowac itp. i ze wezmie sobie na to swiadkow, ze ona ze swoja matka sie malym lepiej zajma ... co o tym sadzicie?

Gość gość
Sadze ze jestes psychiczna. W koncu swoj do swego ciagnie. :)

Gość gość
dlaczego niby jestem psychiczna??

Gość gość
Bo masz dziecko z idiota ktory jak sie dowiedzial ze jestes w ciazy to dal dyla a potem wrocil i ty sie zgodzilas (co w sumie z drugiej strony jest lekko zrozumiale, przekalkulowalas sobie ze lepiej z nim niz sama). I teraz ty gdybys byla madra to w zyciu bys z idiota sobie nieslubnego dziecka nie zmajstrowala.

Gość gość
A pozew o alimenty złożony po urodzeniu dziecka? Czy nachodzić cie zaczął żebyś czasem na taki pomysł nie wpadła? Może sobie przekalkulował że jak ci zabierze dzieciaka którym i tak zajęłaby się jego mamuśka to od ciebie alimenty będzie ciągnął. Mój kolega też miał w d***e swoją dziewczyne która była w ciąży. A po porodzie odwiedzał i mydlił jej oczy tylko po to żeby nie podała go o alimenty. Jeszcze w towarzystwie mówił nieraz 'niech tylko ta kur.. spróbuje mnie o alimenty podać to ją zaj..ie'

Gość gość
nie wrocilam do niego tylko zgodzilam sie zeby przyjezdzal do dziecka jak chce a on teraz caly czas grozi ze mi malego zabierze