Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuja mnie osoby co duza podrozuja i daja co chwila nowe fotki na portale sp

Polecane posty

Gość gość

-olecznosciowe.

Gość olciaczekociaczek
Przynajmniej nie siedzą na kompie non stop.Poza kompem jakieś pasje.Fajnie

Gość gość
no ale tyle ludzi zyje w biedzie, ludzie gloduja, nie maja pieniadze na wykupienie lekarstw, a ktos tam sobie lata co chwile w inne miejsce i na tle palm popija kolorowego drinka, ja sie z tym czuje nieswojo

Gość gość
Ale oco Ci chodzi. Maja kase to jezdza. Ich zycia. Typowa zawista Polka. Ja tam sie ciesze jak widze fajne zdjecia znajomych gdzies z Dominikany i Tajlandii. Sama podrozuje ale tylko po Europie na Ameryke i Azje mnie narazie nie stac ale jest to moim marzeniem, wiec moze kiedys.

Gość gość
uuu jaka zazdrość, tobie żal d... ściska i jeszcze to próbujesz ukryć pod płaszczykiem troski o samopoczucie innych

Gość gość
haha, a czy oni za Twoja kase jeżdżą na te wypaśne wakacje, że się tak rzucasz? Tobie ledwo kasy do pierwszego wystarcza, oni ciężką pracą zarobili i im się należy, a nie taki leń jak Ty:O nic nie robi i jeszcze zazdrości zaradności innym:O

Gość gość
podróze to najfajniejsza rzecz na świecie, wiec moze warto przestac byc takim zazdrosnikiem ;) sama planuje sie wybrac na wyprawe mocy na bali i gili i spamować zdjęciami bo widoki szykuja sie przepiękne ;)

Gość gość
Spędziłam młodość na edukacji i rozwoju kariery więc mogę sobie teraz wyjeżdżać bo po takim wieloletnim wysiłku zwyczajnie należy się. Z bogatej rodziny nie pochodzę, sama na wszystko musiałam zapracować i stracić przy tym sporo zdrowia. Wpłacam pieniądze na akcje charytatywne ale nienawidzę roszczeniowej postawy, według której powinnam zostać jedynie w majtkach z dziurą na d***e a rozdać wszystko tym którym się nie chciało.

Gość gość
Tylko się nie obsraj.

Gość gość
Fejsowa durna moda na lans. Moj facet sobie tam poszukal kolezaneczki z czasów gowniarskich i ochy i achy , zeby sie czasem nie zesrali, mezatka ktora widocznie nic innego poza fejsem nie robi, ustawia sie do fotek i wysyla facetom i napisala mojemu jaki to on przystojny. Ciekawe co by jej maz na to powiedzial. Juz mam na koncu jezyka jej nazwisko by tu wpisać . Tak mnie korci, suka jedna . 50 lat a glupie i puste. W nazwisku ma ptaka , tyle napisze tylko. Jego k***wskie nazwisko tez bym wpisała. Kurwa nie facet. Powiedzialam co wiedzialam i sie wymiksowuje ;) ulzylo mi :) nie krytykujcie mnie :):)

Gość gość
Luzik.

Gość gość
Faceci to k***y mendy i s*******e, baby nie lepsze. Wole zwierzeta , sa kochane i nie sa tak p******i jak ludzie. A najbardziej nienawidze polskich kierowców, przejechali by po tobie jak po slimaku. Ale mam ochote komus naj***c a najlepiej swojemu facetowi .

Gość gość
Dobrze ze jest kafeteria. Dzieki ludzie za tematy i za was :) tylko was mam i przepraszam ze nie pisze na temat ale mnie nosi, ten j****y fejs mnie nosi, mnie tam oczywiscie nie ma bo ja takim kuretswem sie nie zajmuje. Pracuje by zyc ponad 230 godzin miesięcznie. Tu po pracy odreagowuje. Dzieki ze jestescie. Kocham was :):) nie krzyczcie na mnie. Chvialabym miec fajnego milego dobrego faceta a nie mende. Musze go rzucic. Nie krzyczcie na mnie . Nic nie pilam jakby co

Gość gość
pamiętaj, zawiść niszczy

Gość gość
gość dziś Luzik. DZIEKUJE za mile słowo :) lepiej mi

Gość gość
Trzeba wyrzucać z siebie zle emocje , w jakis sposob trzeba. A taki facet naprawde zasluguje by go skopac.