Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od porodu nie czuję się kobieta

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam pół roku temu, szybko wróciłam do dawnej figury, mój wygląd jest taki jak przed ciążą. Niestety nie czuję się kobieta, nie mam ochoty na żadne nowe ubrania, wizyte u fryzjera, cokolwiek. Jestem zmęczona mamą i nawet czasami mam dość jak dziecko jest marudne

Gość gość
Nic odkrywczego Ci nie powiem. Potrzebujesz odpoczynku, wlasnie takiego fryzjera, kosmetyczki, kina, dobrej kolacji. Nie mozesz zostawic dziecka na chwile u dziadkow? Maz nie moze z nim zostac? Napisalas, ze wygladasz tak samo jak przed ciaza - to juz sukces.

Gość gość
Masz najnormalniejszą popołogową nieformę. U mnie trwała dwa lata. Dopiero pół roku temu złapałam wiatr w żagle. Musisz sobie pomóc i porozmawiać z bliskimi. Nic nienormalnego Ci się nie dzieje :)

Gość gość
To tylko kula w łeb po co się męczyć.Szlag trafia jakie te kobiety teraz delikatne na swoim punkcie proponuję mniej wzorców z tv i zająć się dzieckiem .

Gość gość
Czy bycie kobieta to tylko ciuchy i fryzjer? ?!! Marnie świadczyłoby to o kobietach....

Gość gość
Bo zapomniałaś już jak to jest kiedy facet na tobie zawiesza oko. Jakbyś sobie przypomniała to uczucie to by się ten dawny kobiecy instynkt w tobie odezwał

Gość gość
U mnie 14 miesięcy po porodzie. Wróciłam do pracy i jestem szczęśliwa. Mam rodzinkę o której marzyłam. Do formy wróciłam bardzo szybko. W ciąży przytylam 17 kg ale wystarczyły 3 miesiące żeby zrzucić zbędny balast a z nim chyba swoje libido. Jak odzyskać chęć obcowania z mężem? Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Jesteś leniwa. Masakra facet kopnie cie w d**e szybciej nisr myślisz. Ja po porodzie już w 2tyg wyglądałam świetnie.

Gość gość
Jesteś leniwa. Masakra facet kopnie cie w d**e szybciej nisr myślisz. Ja po porodzie już w 2tyg wyglądałam świetnie. x lepsze juz chyba bycie leniwa jak autorka, niz to co piszesz... masakra jakaś, albo jestes z patologii, albo nie masz za grosz wiary w siebie, zeby pisac takie rzeczy

Gość gość
Czy to ważne czy 2 tyg po porodzie czy 2 miesiące Wyglądam dobrze? Akceptuję siebie.