Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 tydzien Zero objawow Czy to normalne ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 8 tc. Otoz od owulacji do @zawsze w kazdym cyklu boly mnie piersi i teraz tez tak bylo. Natomiast po terminie @ minelo, bola jedynie sutki i to przy mocniejszym dotyku. Myslalam ze w ciazy wlasnie beda bolec. Nie mam tez mdlosci ani nic w tym stylu. Czuje sie normalnie. Ale obawiam sie ze to moze zle :(

Gość gość
To normalne, jedne kobiety nie mają objawów, ciążę przechodzą bez objawowo, inne nie mogą normalnie funkcjonować. Nic tylko się cieszyć, ja miałam miesiąc wyjęte z życiirysu przez wymioty i senność. Jeżeli badania moczu, krwi wychodzą prawidlowo to naprawdę, bezobjawowa ciąża to suoper sprawa :)

Gość gość
Hej. Nie mowie ze u ciebie musi byc tak samo. Bylam w 2 ciazach obie mi obumarly. W pierwszej nie czulam nic. Zadnych objawow, mdlosci, bolu piersi, nic. Wciaz siedzialamm na forach czytalam doswiadczenia innych. tamta ciaza byla biochemiczna, puste jajo plodowe. Lacze ja z tym brakiem objawow. Druga mi umarla w 8 tygo ale do 8 tyg dziecko zylo i mialam okropne mdlosci i bol piersi. Nie musi byc tak u ciebie. Ale wiem ze zdecydowana wiekszosc kobiet ciezko przechodzi poczatek ciazy. Wszystkiego dobrego i oby wszystko bylo w porzadku.

Gość gość
Ja nie miałam kompletnie żadnych objawów. Zero senności, zero mdłości, zero bólu piersi.

Gość gość
ja nie miałam objawów jakos tak do 10 tyg od owulacji potem przyszła senność i sporadycznie zgaga, jakieś kłucia a dalej to już długo by pisać

Gość gość
Moja droga u mnie niestety brak objawów nie wskazywał nic dobrego. Ciąże straciłam 3 razy i za każdym razem zanim doszło do poronienia ustawały objawy ciąży. Ale każda kobieta jest inna i może u Ciebie wszystko przebiega prawidłowo (tego Ci oczywiście życzę). Ale dla świętego spokoju wybierz się do lekarza:)

Gość gość
Ja w ostatniej ciąży praktycznie nie miałam objawów i urodziłam zdrowe dziecko.We wcześniejszych mdłości takie że wstać z łóżka nie mogłam do tego senność i odrzucenie od kawy.Ból piersi na początku odczułam tylko w pierwszej ciąży w drugiej około 16tc a w trzeciej to praktycznie mało co mnie bolały .Głowa do góry.

Gość Mosciann
Zazdroszcze Ci autorko! Ja od 4 tygodni wymiotuje. A jestem w 9 tyg ciąży także końca nie widać. . Bardzo Ci gratuluję. Obyś przeszła przez ciaze bez objaw ;)

Gość gość
U koleżanki taki brak objawów zakończył się ciążą obumarłą i usunięciem 1 jajowodu. Nie chcę straszyć, ale lepiej odwiedzić lekarza.

Gość onasrem
Cześć mam pytanie .... Mój@ przechodziłam zawsze tragicznie zazwyczaj na pogotowiu po zastrzyk aleee.. od 3 dni go nie mam piersi i brzuch bolą od kilku dni jak na okres a od wczoraj chodzę częściej do vc. chodz nie mam żadnych mdłości plamień i takich tam to czy może być to ciążą na którą tak czekam czy nie nakrecaś sie i czekać jeszcze ... Poradzcie...

Gość gość
Zrob test

Gość gość
Ja ani w pierwszej ani w drugiej ciąży nie miałam żadnych objawów przez na tym etapie i dużo później też nie. Żadnych wymiotów, mdłości, senności. Niektóre kobiety tak mają.