Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

na 5 dni przed okresem z moim chlopakiem sprobowalismy ten pierwszy raz :/ trwalo to nie cala minute bo doslownie wsadzil i po chwili wyciagnal wiec nie nazwalabym tego sexem a tez nie doszedl we mnie :/ odbylo sie to bez zadnego zabezpieczenia . telefoniczny kalendarzyk wskazywal ze mialam wtedy dni nie plodne . dostalam po tych 5 dniach okres ale mam obawy :/ w ilu % jest szansa na ciaze ? prosze o powazne odpowiedzi bo naprawde sie martwie

Gość gość
Przy normalnym stosunku z finalem w srodku w dni plodne jest szansa na ciaze 25%. A bez finalu w srodku szansa praktycznie zadna. My sie kochamy bez finalu w srodku kilka lat i nic. Wyluzuj nie tak latwo jest zajsc.

Gość gość
no ale mam dopiero 18 lat i sie strasznie martwie :/

Gość gość
Jeżeli masz dosyć regularne okresy i zrobiłaś to dokładnie w tym terminie co opisujesz to praktycznie nie ma szans żebyś była w ciąży. Ja robię z moją dziewczyną bardzo podobne, z tym że w niej kończę i jak na razie na szczęście nic się nie wydarzyło. Z biologicznego punktu widzenia jest to praktycznie nie możliwe. Mówię praktycznie, ponieważ matka natura zna też nie takie przypadki, ale głowa do góry ;)

Gość gość
Twoja glupota mnie oburza. Mam nadzieje, ze to prowo.