Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie mi dziewczyny!

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, od 3 lat jestem w zwiazku ze swoim M. , mamy 2 letnia córkę a od sierpnia ubieglego roku jestesmy malzenstwem. Problem zaczął się przed ślubem. Poznałam D. Ideał mężczyzny, Wysoki dobrze zbudowany , przystojny. Miłość od pierwszego wejrzenia. Wymienialiśmy się niewinnymi smsami, lecz napisal ze nie chce kusić losu bo ma kogoś. Odpuścilam, mimo to widywalismy sie bo pracuje blisko mnie. Zawsze uśmiechy, powitanie sie. Wiedzial ze mam córke i faceta. Po ślubie dowiedzialam sie o zdradzie swojego M. wpadlam w rozpacz ale mimo to on twierdzil ze niczego nie zrobil. Wyjechal do Anglii pracowac. W miedzyczasie dowiedzialam sie ze D. zniknal. Minely kolejne miesiace, pogodzilam sie z tym. I znow go widze. Znow wszystko wróciło. On popatrzył na mnie tym swoim wzrokiem, wiem ze mu sie podobam lecz boje sie zrobic kolejny krok. M. planuje zabrac mnie i corke do Anglii ale ja nie wiem czego sama chce - boje sie powiedziec o swoich uczuciach. Nie kocham już męża, wolałabym układac życie z D. jednak boje sie ze to wszystko nie wypali, ze zostane w koncu sama z corka ...Pomozcie mi prosze...

Gość gość
dzieki za inspiracje. historia z drugiej strony -jestem przesladowana i stalkowana przez zonatego, po to zebym mu w koncu popuscila szp.ary. po kilku latach jestem u skraju wytrzymalosci i podobnie jak ty autorko - skoro zadne prosby nie pomagaja to wybiore sie do jego zony, do jej pracy i tez jej zrobie jazde przy wszystkich - zeby pilnowala swojego k*****arza. mysle ze to poskutkuje

Gość carownica
Jeden cie pewnie dalej bedzie zdradzal jak sobie tak bedziesz pozwalac, drugi juz wczesniej wybral inna to liczysz ze jak z innymi mu sie nie uda to przyjdzie do ciebie?

Gość gość
Szczerze mowiac tak licze na to. Gdy dowiedzial sie ze biore slub wiem od znajomych ze chodzil zalamany.. A co do mojego męża tez tak uwazam, mimo ze sie broni ze nigdy mnie nie zdradzil