Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raSZeczka

Jak to jest z tymi pierwszymi objawami ciąży?

Polecane posty

Witajcie kochane. Mam do was pytanko... Więc, staram się o maleństwo z moim narzeczonym. Ciężko mi wyliczyć moje dni @... Ostatnio w dni płodne ( staram się poznawać je , po swoim ciele ) mój facet doszedł we mnie( choć nie tylko w te dni , serio ! ). Zaczęłam czuć się dziwnie po ok. 1,5tyg/2tyg. A mianowicie : *zaczęły boleć mnie piersi , a wydaje mi się że do @ jeszcze troche czasu ( a przed @ zaczynały mnie boleć jakieś max 5 dni wczesniej) *bóle jajników - nie do zniesienia w nocy ! *przeszywający ból od brzucha po jajniki ( nie wiem jak to ubrać w słowa , ale ból ten nie promieniował a było to bardziej kłucie jak po linijce) *mlecznobiałe upławy *częstomocz *zaparcia *częste uczucie zimna Do @ jeszcze ok 1 tydzień , ale co z tymi objawami ?

Gość gość
Tydzien przed @za wczesnie na taki wachlarz objawow dziewczynko. Pierwszy objaw pewny to brak @. Jak chcesz juz wiedziec to idz na bad krwi beta Hcg

Gość gość
Mogą być to objawy ciąży, ale nie muszą.

Gość gość
Pytanie na poziomie dziewczynki :)

Gość gość
Forum to nie usg nikt Ci ciazy nie stwierdzi. Jak jestes swiadoma i myslaca osoba to udaj sie na badanie krwi badz poczekaj do terminu @ i wykonaj test, innej rady nie ma. Objawy moga byc ciazowe a nie musza.

Wasze "bycie miłym" strasznie odpycha mnie od forum . Bardzo dziękuję za te najazdy ... :) Do lekarza niebawem idę . Widać nie znacie uczucia kobiety, która niecierpliwie czeka na dziecko. To przykre. Bo ja doskonale rozumiem że to nie USG, że nie jesteście lekarzami itp. Ale czy ciekawość to nie jest coś normalnego ??

Gość gość
Moja droga z tymi objawami różnie bywa:) każda z nas jest inna:)Ja przeszłam 3 ciąże (niestety każdą z nich straciłam, ale to już inna historia....). Za pierwszym razem praktycznie kilka dni po owulacji czułam bóle piersi i taki "ciężki brzuch", no i podwyższona temperatura , później nie przyszedł okres i zrobiłam test. Za drugim i trzecim razem objawy pojawiły się dopiero po terminie okresu:)

Gość gość
Kochana dobrze znam to uczucie, o pierwsze dziecko staralam sie tylko 5 miesiecy, druga ciaze poronilam, a potem dopiero po 1,5 roku udalo mi sie zajsc w upragniona ciaze. Ale juz mnie smiesza te tematy o objawach przed @, gdzie wiadomo ze wiekszosc objawow kobieta widzi bo chce taka prawda. Takie silne pragnienie to na prawde nic sprzyjajacego wierz mi. Badanie HcG to koszt w moim labo ok 25 zl a powie Ci 100 proc prawde nawet juz przed @.