Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjudyta25

Mąż wyzwał mnie od najgorszych

Polecane posty

Gość gośćjudyta25

nazwał maciorą i głupią krową a potem uderzył. Po dwóch latach małżęństwa. Jestem w ciązy z drugim dzieckiem. Odechciewa mi sie żyć. Musze z nim mieszkać bo nie mam dokąd pójść. Na policje też nie pójdę. On i tak by mnie zniszczył. Jest ważny w naszym mieście.

Gość gość
Jest soltysem?

Gość gośćjudyta25
Nie jest sołtysem ale radnym.

Gość gość
No i właśnie tacy pseudo, łysi ''prezie'' są najgorszym z gatunków faceta. Już lepszy lepszy ten co nie startuje tylko i wyłącznie do kobiet bo jest mocny także gdzie indziej. A nie taki niby pan ważny typu prezes czy inny, który startuje sobie do żony bo gdzie indziej by po mordzie dostał. Żal mi takich ''facetów''.

Gość gość
Upiertolila bym lapy gnojowi.Jak mozna uderzyc kobiete w dodatku w ciazy?

Gość gość
nagraj go jak bedzie cie tak obrażał. bedziesz mieć haka na pana radnego

Gość gośćjudyta25
w sumie trochę racji miał... może nie powinien mnie uderzyć.. ale fakt , że caly dzień leżę w łózku dziecko zasrane, brudno w mieszkaniu i wciąż tylko domagam się seksu

Gość gośćjudyta25
Nawet nie wiecie jak mi ciężko z tym życ. Tak bardzo go kocham a on mnie tak skrzywdził. Jest coraz gorzej. Już nie moge patrzeć na tę zapitą gębe. Przed rodzinką udaje kochanego męża. W domu mam już go dość. Wieczne pretensje o byle co. Chociaż staram się by wszystko było posprzątane, ugotowane, dbam też o siebie. Staram się ładnie ubierać. Udezył mnie pierwszy raz, ale boje się że może to się powtórzyć, nawet mnie nie przeprosił.

Gość gośćjudyta25
Wpis o 17.32 to fałszywa osoba napisała.

Gość gośćjudyta25
od roku go zdradzam z jego sekretarzem w gminie

Gość gośćjudyta25
w*********j podzywie j****y! pewnie nie ****asz i się na forach podszywasz

Gość gośćjudyta25
o 17.36 znowu ktoś inny napisał. Jak mam zrobić, żeby nikt obcy nie pisał pod moim imieniem?

Gość gość
waqżn y w ieście, radny?Buahahahhahahahahahahah Gbyby to nie było prowo, to taki radny bezradny traci mandat za lania żony i jest pozamianay:):):) Radny to jest nikt istotny, wysil się bardziej przy tym prowo.

Gość gość
Ha ha ha radny i policja nic mu nie zrobi bo jest radnym? Blagam. To nikt ważny. Owszem gdyby to był np gangster to mogą mu naskoczyc chyba ze by się na poważnie wzieli czy cos to policja u Was może by i nic nie zrobiła ale jemu? Od razu.

Gość gośćjudyta25
a kto mnie bedzie utrzymywał? On dużo zarabia cale 3 tysiące

Gość gość
Izolowałaś męża w związku. U nas jest bez tabu i mąż jest nawet zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Takie podejcie łączy związek! !!

Gość gośćjudyta25
o 17.47 i 18.48 ktoś inny napisał pod moim imieniem. Sama nie wiem co dalej robić. Z jednej strony nie chcę niszczyć małżeństwa i rodziny, a z drugiej obawiam się, że teraz już będzie tylko gorzej. Nie mam też warunków by sama mieszkać. Nie stać mnie też na sprawę rozwodową i adwokata. No i jak mogłabym mu udowodnić winę. Uderzył mnie tylko raz, a nie pobił. Wyzwiska to chyba za mało do sądu.

Gość gość
ZAREJESTRUJ NICK AUTORKO BO TRUDNO GADAC

Już zarejestrowałam swoje imię. Teraz nikt nie będzie już pisał glupot podszywając się pode mnie.

Gość gość
skoro leniwa krowo utrzymuje cie mąż to teraz sobie z nim siedz jak nie masz swoich pieniędzy

Gość gość
wystarczy że czytam co piszesz utrzymanko

Gość gośćqwer
Z****** gościu, to że kobieta w ciąży i z drugim dzieckiem siedzi w domu, to jest leniwa krowa? Widać że nie masz dzieci egoisto myślący tylko o swojej obsranej d***e. Żal mi takich ludzi jak ty. Tfu!

Gość gość
Uszanuj jego zdanie on wie co robi zrozum go moze ma zle chwile .Kobieto moze ma jakies problemy a Ty odrazu obrarzasz sie daj spokuj

Gość gość
Dzwon na policję