Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość gość
jak odejdziecie bede was straszyc ;)

Gość gość
Wystraszona juz napewno po tym temacie to juz tysiac innych założyła a my piszemy ze soba czekając na nia i sie nie doczekamy. Tylko dlaczego zalogowala sie i odrazu odeszla

Gość To ja od kota
Wczoraj ogladalam film " Ocean strachu 2 " . Fajny , ale na koncu wkurzylam sie tym zakończeniem € . Nie po mysli mi to zakończenie . Ogladaliscie go? Znany film, juz trzy razy ogladalam a dzis Kilera ogladalam, bardzo sie rechotalam az kot sie gapil na mnie jak na debilke ;) a lubie tez " Wojne polsko- ruska" . Raczej debilne filmy ale ja lubie sie smiac z fajnych tekstow ;) taka juz jestem smieszka. Mama mowi ze po smianiu sie jest płacz ale mam gdzies takie gadanie. Bez przesady by wstrzymywać śmiech, śmiech to radosc a radosc jest zdrowa :)

Gość gość
ty od kota uważaj i popraw się bo zwierzęta znają się na ludziach i kot mgół mieć rację :D

Gość To ja od kots
Dobra dobra czas spac, raczej sama ze soba gadam a ze soba gadac to raczej niefajnie wiec czas legnac sie kolo czarnego klebuszka :) dzis nie poluje na "pluskwy" , widocznie nie ma juz cierpliwości az wyjdą ;) dobranoc ludkom, kot idzie zamknac oczy :)

Gość Hehgość
To ja od kota dziś Moja jak zwykle udaje, że śpi ale jestem pewien - wymyśla jakąś nową zabawę a ja będę miał jutro zagwozdkę co sobie wykombinowała. Zaczyna się tak samo. Pac pac łapką i w długą. No to ja za nią. Wpada na przykład do łazienki, chowa się za ręcznikiem i udaje że jej nie ma. No to ja również udaję, że jej nie widzę i przesuwam paznokciami po tym ręczniku, a za chwilę pac pazurkami zza tego ręcznika. I się cieszy. No, po prostu widzę jak się śmieje :-) I sporo innych takich zabaw ;-)

Gość To ja od kota
00:52 kot mogl miec racje hahaha a ty uwazaj bo rano mozesz obudzić sie juz jako niewidomy ;) bez oczkow bo w nocy ktos moze ci je wyciagnac ;) A TEGO BYS NIE CHCIAL ;) wiem w co grasz ;) papapa zlosliwcze podly dooooobraaaanooooccc pluskwy na noc

Gość gość
heh a poza tym to wszystko z tobą jest w porządku :P

Gość To ja od kota
Hehgosc fajnie opowiadasz o kotce :) ja wkładam reke pod koc i tez ruszam palcami a tu nagle hop i juz pazur wbity w ofiarę ;) a oczy ma wtedy cale czarne i wielkie, po żółtych oczach ani śladu ;)

Gość gość
Hehgość mieszkasz sam czy z żoną? Ile masz lat ?

Gość to ja od kota
.............. Prosze przesunąć strone , KAFETERIO masz przesrane za utrudnienia na łączach, poproszę o ksiazke zażaleń

Gość To ja od kota
wlasnie przerwano mi rozmowe z Hehgosciem, to karygodne i ja tak tego nie zostawie ;)

Gość gość
€ 01:07 >>>>>>>

Gość To ja od kota
gość dziś Hehgość mieszkasz sam czy z żoną? Ile masz lat ? Hehgosc zebys nie pomyslal ze ja to pisalam. Kot nie zadaje takich pytan. Juz kiedys ktos pytal ile masz lat ale nie mysl ze to kot. Ja wscibska nie jestem. :) to ktos inny jako gosc :)

Gość To ja od kota
Chyba ktos interesuje sie toba Hehgosc ;) no tak bo tu same mile osoby, nie dziwie sie.

Gość gość
Pytam ile hehgość ma lat i czy mieszka z żoną bo gosciu fajnie pisze ...

Gość Hehgość
gość dziś To jest temat o wychodzeniu z ciała, a nie o wychodzeniu z duszy! ;-) :-) :-D więc jak na razie nie łączymy się tu w pary, a skoro tak ... no dopowiedz sobie ;-)

Gość To ja od kota
Szkoda mi spac , obejrze jakas komedie ;) by sie posmiac , szkoda zycia na sen, zasne jak juz padne mimo woli ;) pozdr ludki ;)

Gość gość
Hehgość, ok, nie chcesz to nie odpowiadaj. Polubiłam Cie i dlatego pytam..

Gość gość
Hehgość, wydaje mi sie, że jak miałbyś żonę to nie facynowałbyś sie kotem. Mogę sie mylić..

Gość To ja od kota
No fajnie on pisze fajnie a co to ma do rzeczy czy mieszka sam. Napewno ma zone bo fajni maja zony, tzn sa zajęci :) zreszta fajni moga tez byc wolni. Ale trzeba uszanować czyjąś prywatność skoro Hehgosc tak ci napisal , ze ten temat jest o wychodzeniu z ciala a nie z duszy.

Gość To ja od kota
Mozna miec kota i mozna miec zone. Daj spokoj Hehgosciowi bo mozesz rano nie miec oczkow ;) jego kotek bardzo lubi pazurki wbijac w ciekawe miejsca ;)

Gość gość
Myśle, że zajéty czliwiek nie ibteresowałby sie kotem. Misłby inne zaintereoswsnia

Gość To ja od kota
Hehgoscia nie tylko ty polubilas, wszyscy go tu lubia a to nie znaczy by zaraz zadawac niewygodne pytania. Sama widzisz ze nie chce odpowiadac.

Gość To ja od kota
gość dziś Myśle, że zajéty czliwiek nie ibteresowałby sie kotem. Misłby inne zaintereoswsnia To bylo chamskie, dzis w nocy bedziesz miec koszmar w snach a to nie jest przyjemne. Ale coz

Gość Hehgość
gość dziś Co bardziej kochasz? Syna/córkę czy żonę? Zwierzę czy żonę? Dziecko czy zwierzę? To idzie zupełnie innymi, niezależnymi kanałami! A my jesteśmy otwarci na te kanały :-) No cóż, może nie wszyscy. Buziaki. Stan - wolny ;-) Więcej nie powiem! :-) Wracamy do tematu głównego z lekka zawieruszając się tylko na pobocza :-)

Gość gość
To ja od kota dziś Hehgosc fajnie opowiadasz o kotce usmiech.gif ja wkładam reke pod koc i tez ruszam palcami a tu nagle hop i juz pazur wbity w ofiarę oczko.gif a oczy ma wtedy cale czarne i wielkie, po żółtych oczach ani śladu oczko.gif x ty od kota jak temat o wychodzeniu z siebie to trzymaj się tematu a nie twórz kącika ero :D

Gość To ja od kota
Dzis nie spie w nocy , czas na straszenie. Idzcie spac, ja bede czuwać i was bronic ;) przed chamstwem :)

Gość To ja od kota
Hehgosciu tutaj jest jakas zazdrosna duszyczka ;)