Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość kasirra

Kto ma wieksze szanse o dzievko??

Polecane posty

Gość gość kasirra

Witam mam takie pytanie z nezem sierostalam mieszkam na dolnym slasku dziecko jest przy ojcu na slasku poniewazmaz niechce mi go dac odac mi go ajaniechcem sieszarpac z nim o dziecko . bylam ostatnio u dziecka weszlam a on zamknol drzwi i zabral klucz zebym sie z malym nie wyszla nigdzie zebym nie zabrala mu go.. Wezwalam policje .. Policja przyjechala i mi powiedzieli ze nic nie zroba w takiej sytulacji jak mamy oboje takie same prawa.. Ja nie pracuje mieszkam u mamy a on pracuje ma dom i mu pomaga siostra .. Jestem dobra matka nie pije nie pale dbam odziecia on w opiece nagadalze janiedbalam o dzieci ani o dom .. A tak wcale niebylo. On tezjest dobrym ojcem ale sporzywa alkochol po pracy jak mieszkalam z nim to malo co sie iteresowal dzieckiem.. Lezalam z malym w szpitalu a on nic sie nie pytal nie iteresowal.. A teraz zaczol sie iteresowac i mi nie hce odac malego malt ma 3 latka i co wiem to sie pyt ciagle omnie i o moja corke . Jak myslicie kto ma wieksze prawo ja czy on?? On tez j

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować