Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie widze sensu szukac mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

skonczylam 30 lat i stracilam nadzieje, ze jeszcze bede miec partnera (meza), nawet nie chce mi sie juz nic robic by go miec, bo kogo nie poznaje to albo zajety albo z wygorowanymi wymaganiami i marzeniami o idealnej ksiezniczce .. widocznie tak mialo byc i zaczynam sie z tym godzic, a jak u wac single/samotnicy, szukacie?

To ciekawe, bo jak czytam na kafe wpisy to zazwyczaj kobiety mają wyśrubowane wymagania.

Gość gość
Też juz nie szukam, będzie tak jak jest, trudno.

Gość gość
sajo000 dziś To ciekawe, bo jak czytam na kafe wpisy to zazwyczaj kobiety mają wyśrubowane wymagania. x Ale one się do tego nie przyznają więc cii bo Cię zaczną wyzywać. Tak jak prawiczków, którzy głośno mówią, że rozwiązłej kobiety nie chcą.

Mało która teraz nie jest rozwiązła :) A tak w ogóle autorko, może szukasz chłopa nie tam gdzie trzeba?

Gość gość
sajo, juz nie szukam, juz nie ma to sensu w moim wypadku kiedys szukam w pracy, w szkole, ale nie znalazlam, wiec to chyba byly nieodpowiednie miejsca

Gość gość
w sumie to twoja wina. Kazda normalna baba znajduje jakos partnera a ty nie. Nidocznie nie spelniasz pokladanych w tobie nadziei, bo innego wytlumaczenia nie widze. Nie sprawdzilas sie.

Gość gość
Ja nie szukam, ale jeśli jakaś dziewczyna mi się podoba i wydaje mi się że jest sympatyczna, to próbuje nawiązać znajomość, ale nie zakładam z góry niczego, ot zwykłą znajomość, bo i uczucie zakochania jest mi obce i nie ulegam chcicy.

Gość gość
Dziewczyny wolne ja rowniez jestem po 30tce i chcialbym sie ustatkowac. Napiszcie jak macie ochote pogawedzic.Kto tam wie nowezycie777@wp.pl

Gość gość
no ale jak nie jesteś wymarzoną księżniczką, to w tym wieku raczej nic nie wskórasz, możesz liczyc najwyżej na przygodny seks ze starszym panem po 50tce albo z zalanym w trup smarkiem w kiblu w klubie :)

Gość gość
spróbuj Tindera ;)

Gość gość
Ja też nie szukam.

Gość gość
twoim przeznaczeniem może być ktoś kogo znasz z widzenia a który wydaję się tobie mizernym i nieciekawym . Wielu inteligentnych chłopaków zaległo przed ekranem komputera i całymi dniami nie wychodzą z domu uwięzieni , uzależnieni od internetu