Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorex

Przeprosiny wyjątkowej osoby

Polecane posty

Witam, otóż doszło do pewnego konfliktu między mną a moją Mamą. Jestem dopiero co osobą pełnoletnią a zachowałem się juz nie dojrzale wiem że samo słowo "przepraszam" nie wystarczy dla tego piszę do was i proszę was o pomoc. Jak mogę dokonać tego w sposób wyjątkowy oraz dojrzały.

Gość gość
Kup kwiatka, czekoladę i przeproś, wytłumacz dlaczego tak zareagowałeś i że juz tego nie powtórzysz, w każdym razie będziesz pracował nad sobą, żeby takie zachowanie się nie powtórzyło. I pamiętaj, jeśli chcesz żeby traktowano Cię jak dorosłego, to musisz się tak zachowywać.

Niestety wydaje mi się iż kwiaty czy czekoladki mało w tym zdziałają lecz liczę na jeszcze inne pomysły może parę połączę i opowiem wam rezultaty.

Moze bys gdzies zaprosil swoją mame ? Powiedz jej, ze jest osobą najwazniejsza w Twoim zyciu, ze zawsze mogles na nia liczy itp.... szybko zrozumiales ze zle postapiles i masz nadzieje ze mama nie bedzie sie dlugo gniewac. Jako osoba juz pełnoletnia, jak na taka osobe przystało, chcesz sie przyznac do błędu i naprawic to wszystko :) mnie sie wydaje ze szczera rozmowa pomoze :*

Gość gość
Kwiaty i czekoladki ... To przereklamowane . Klotnie z najblizszymi bola , sadze , ze bardziej szczera rozmowa , dodanie cos od siebie , wyjasnienie wszystkiego , przytulenie , rozmowa .. Zazwyczaj jest najlepsza A juz bardziej kreatywnie , moze zrob dla niej cos milego .. Moze sniadanie czy wyrecz ja z jakiegos obowiazku? Pozdrawi !;)