Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bądzSOBĄbezWZGLĘDUcoPOMYŚLAinn

CZEKAM NA WASZE OPINIE :) BADZ SOBĄ!

Polecane posty

Gość bądzSOBĄbezWZGLĘDUcoPOMYŚLAinn

Ludzie widzą tylko to co chcą zobaczyc PROSZE PRZECZYTAJCIE I NAPISZCIE OPINIE LOFKI DLA WAS ;* CIEPLUTKO POZDRAWIAM NA WSTĘPIE Nienawidzę innych,nienawidzę czasami siebie za swoje zachowanie,za swoje czyny,ale również za to,że nie jest tak jak powinno,nienawidzę krytyki,nienawidzę plotek,w ogóle nienawidzę tego szumu podłości wśród ludzi,nienawidzę,NIENAWIDZĘ!! Czasami to przerasta moje oczekiwania,jestem dobra dla Tych,którzy mnie szanują,ale Też dla tych,którzy mają wrogość.Skąd w nich tyle podłości? nienawiści? SKĄD? Potraficie być zarazem normalni a zarazem przez pozory innych ludzi nienormalni?? Wiecie no....Jesteście normalni tylko coś was ogranicza i przez jakis pryzmat ludzie na was patrzą dziwnie bo tak na prawde nie pokazujecie tą ''PRAWDZIWĄ JA''.Macie maskę.Ja nie chce ,JA CHCE JĄ ZDJĄĆ I WIĘCEJ POKAZAĆ PRAWDZIWĄ SIEBIE A NIE SZARĄ MYSZKĘ! DOSYC TEGO! W róznej grupie czuje sie dziwnie,nie lubie milczenia,ale tez nie chce milczec,chce poznawac ludzi,dzielic sie życiem a nie tylko słuchać.Ogólnie mówi sie jak cie widzą tak cie piszą ALE DLACZEGO??przeciez ja nie pokazuje całej siebie w szkole...W DOMU JESTEM STO PROCENT SOBĄ ,TĄ DZIEWCZYNĄ ,PO PROSTU SOBĄ ,NIE CHCE MIEC MASKI NIE CHCE BYĆ INNA W INNYCH MIEJSCACH PRZY LUDZIACH. LUDZIE WTEDY MYSLĄ ZE JESTES GŁUPIA,NIENORMALNA,MAJĄ ZLE MNIEMANIE O TOBIE ,PLOTKUJĄ !NIE CHCE TTAKIEGO ZYCIA ! CHCE ZDJĄC TĄ MASKE RAZ NA ZAWSZE I BYĆ PO PROSTU SOBĄ,BO ŻYCIE PRZEMINIE A JA BEDE DLA INNYCH ''TĄ KTÓRA NIE POKAZAŁA SIEBIE TYLKO UKRYWAŁA SIE POD MASKĄ GŁUPCÓW''

Gość gość
no to bądź sobą :) znajdź ludzi co nie plotkują i nie obgadują oraz są życzliwi. Są tacy i jest ich sporo :)