Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zranił mnie słowami około miesiąc temu i teraz sądzi, że te słowa

Polecane posty

Gość gość

mnie już nie bolą i że zostaniemy dobrymi znajomymi. A mnie to wciąż boli i nie mam ochoty z nim się kumplować. I jak to spotykam udaję, że to nie widzę, bo tak łatwiej znieść do wszystko. Nie utrzymuję z nim kontaktu i staram się to unikać.

Gość gość
I chce wyjechać na stałe w Kwietniu, aby totalnie go nie widywać i wyłączyć serca z miłości do niego.

Gość gość
Dobry pomysł z tym wyjazdem tylko najpierw porozmawiaj z nim szczerze przed wyjazdem nie uciekaj bez słowa, bo potem będziesz latami żałował, że nie było Cię na tą rozmowę stać. Będziesz się zastanawiała co by było gdyby. Nie znikaj bez słowa, bo będziesz żałować.

Gość gość
znajomkiem chce być :D jak bedziesz kolo niego przechodzić to spluń mu pod sandała :D

Gość gość
Dzięki, ale nie skorzystam z tej głupiej rady z pluciem.

Gość gość
A co powiedzial? Zalezy jak zranil? Zrobil to z premedytavja niechcacy szczerze zalowal? Niewazne ze kochasz niektorych rzeczy nie da sie po prostu odwrociv wiec jesli czujesz ze to ponad twoje sily i wciaz przezywasz uraze to odpusc.

Gość gość
Kto i kogo?

Gość gość
Ja staram się zniknąć całkowicie mu z widoku dlatego zamierzam wyjechać i nie zamierzam go i tych planach informować po prostu z dnia na dzień zniknę mu z widoku. W domu się spakuję i wyjadę bez pożegnania. Bo w końcu razem nie jesteśmy i nie chce z nim się spotykać przed wyjazdem, bo jak spojrzę mu w oczy przed wyjazdem to zrezygnuję z tego wyjazdu, bo po tym nie będę potrafiła wyjechać. Zniknie ta odwaga, która teraz w sobie mam. A zreszto nie będę się żegnała z kimś kto tylko mnie rani.

Gość gość
A co powiedział>???

Gość gość
Co powiedzial ?tell us

Gość gość
Nieważne, bo to provo i daliście się nabrać. Dziękuję. Dobranoc.

Gość gość
Marniutkie