Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emili06

Co bym mogła w takiej sytuacji zrobić ?

Polecane posty

Gość Emili06

Cześć wszystkim :) Otóż mam taki problem a mianowicie jestem z chłopakiem 1,5 roku ja mam 20 lat on 23. Często u niego zostaję na weekendy jak nie jedzie do pracy to w tygodniu też czasami tam bywam :) Kiedyś lubiłam do niego przyjeżdżać było fajnie ale teraz już nie ciągle tylko siedzi na laptopie i gra w te swoje gry a ja się nudzę i nie wiem co ze sobą w cudzym domu zrobić. Na przykład dzisiaj u niego jestem bo załatwił nam robotę na 4 dni sadzenie drzewek i zabrał mnie do siebie żeby nie musiał po mnie rano jechać tylko od razu od niego byśmy pojechali ale niestety popadał śnieg i nie sadziliśmy tych drzewek i jak wyglądał dzisiejszy dzień ? Już wam mówię. Od godz 10 do godziny 16 z przerwami granie na laptopie a teraz ja nad nim siedzę a on jakieś 2 godziny już śpi no masakra nie wiem co ze sobą zrobić :/ Jak gra na tym laptopie i jak coś mu się ładuje czy instaluje to przyjdzie poprzytula mnie pocałuje i leci do gry a ja się dalej nudzę no tam czasami pogadam z jego mamą ale teraz akurat odpoczywa bo chora jest. Rozmowa na temat jego grania była ale jak widać szybko zapomniał :) Już nie wiem czy to ja jakaś głupia czy jak nie wiem co robić może nie przyjeżdżać do niego nie wiem już :/ Może wy coś na ten temat powiecie była bym wdzięczna :) Z góry Dziękuję :) Pozdrawiam :

Gość gość
upiec ciasto z jablkami,albo sernik zrob se kawe i papusiaj:-D :-P

Gość gość
ja tam sie nigdy nie nudze a nie mam chłopaka :) zawsze jest co porobić na necie albo można książke poczytać,film obejrzeć