Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnakrowaaa

z serii jak znów pokochać tę samą osobę

Polecane posty

Gość zimnakrowaaa

a konkretnie męża. małżeństwo 10 lat, jedno dziecko. nie zdradziłam, w nikim nie jestem zakochana, on chyba też. mówi że mnie kocha. żyje nam się w miarę dobrze, czasem są spięcia, z dzióbków miodu sobie nigdy nie spijaliśmy - jak się to mówi. jest mi coraz bardziej obojętny. tzn dbam o niego i martwię się, uwielbiam z nim spędzać czas, ale jest bardziej jak przyjaciel niż jak mąż, kochanek. seks nie istnieje. po porodzie przeżyłam traumę, minęło parę lat, nic się nie zmieniło. nie czuję pociągu, nawet sama nie mogę się doprowadzić do orgazmu. byłam u różnych lekarzy, nic nie są w stanie poradzić. czekam aż małżonek nie wytrzyma i kogoś sobie znajdzie, nie powinnam mieć pretensji. najgorszy jest ten brak uczucia, miłości w stosunku do niego. jak sprawić, by nasze małżeństwo znów odżyło? :(

Gość gość
"czekam aż małżonek nie wytrzyma i kogoś sobie znajdzie, nie powinnam mieć pretensji." haha, typowy kobiecy sposób żeby pozbyc sie partnera w białych rekawiczkach-bez wyrzutów sumienia. nie da sie 2 raz pokochac kogos jesli sie go przestało kochać :)

Gość zimnakrowaa
nie chce sie go pozbywać. widze, że ma już dosyc, jest sfrustrowany. cięzko mi okazać mu choćby najmniejszą czułość :(

Gość gość
facet żyje kompletnie bez seksu? przecież torturujesz go...dziewczyno!