Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromne zróżnicowanie libido u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Nie ma drugiego na świecie gatunku, gdzie libido jest tak zróżnicowane, jak u kobiet. Jedna może się kochać prawie co godzina, jakbym tylko chciał, druga przy moich propozycjach częstszych, niż 2-3x w tygodniu, patrzy na mnie jak na niewyżytego samca...

Gość gość
Racja,ale faceci też nie wszyscy są tak samo napaleni..i zaraz zaraz..na ile frontów jedziesz? :O jedna to za mało?

Gość gość
Zazwyczaj im więcej męskich hormonów buzuje w ciele kobiety, tym i libido większe. Więc paradoksalnie te najbardziej rozbuchane seksualnie mogą nie mieć z kim się wyszumieć (bo są męskie, ergo mniej atrakcyjne dla facetów), za to te z niskim libido to analogicznie kobiety z wysokim stężeniem żeńskich hormonów, no ewentualnie takie u których poziom hormonów jest wyzerowany. Taka z niskim libido może nie chcieć seksu, ale faceci za to mogą chcieć seksu z nią, a ona łaskawie może robić za kłodę, która raz w tygodniu rozłoży nogi - ale za to jest kobieca i pociągająca...

Gość gość
oj Twoja teoria się nie sprawdza - przeważnie te szprychy, bzykałyby się jak króliki, a te piękne, delikatne właśnie raczej nie mają libido

Gość gość
ja jestem delikatna z charakteru i wyglądu a mam duże potrzeby seksualne,nie ma reguły tyle tylko że dla mnie seks idzie w parze z miłością