Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile ja powinnam ważyć ??

Polecane posty

Gość gość

mam 164 cm wzrostu .... ile powinnam ważyć ??

Gość gość
52 kg

Gość gość
czyli jak ważę 67 to jestem dość gruba :-( schudłam z 89 kilo od wakacji :-( czuje się grubo

Gość gość
Zalezy od budowy. 50-60 kg Mam kolezanke 56 kg laska, druga 60 kg i tez jest ok. Obie ok 163-165

Gość gość
Ja waze 80kg przy takim wzr i nie wygladam masakrycznie,a moja kol przy takim wzr wazy 65 i tez nie wyglada chudo. Zalezy wszystko od budowy.

Gość gość
mam małe piersi i mały tyłek , raczej trochę brzucha ,ale mam nadzieje że schudnę jeszcze 10 kilo nie chce tylko przegiąć

Gość gość
Jak wazylam 53 przy takim wzroście to czułam się strasznie zle. Włosy zaczely mi wypadać. Moja waga do tego wzrostu to 56-57kg. Mam spore piersi i fajna pupę jak schudłam to piersi poleciały...ale za to uda miała szczuple. Teraz po ciąży 60 . Na porodówce wazylam 71. Mala ma 2.5 roku i tych magicznych 60 nie mogę przekroczyć. Wiem ze jak sie zawezmę to będzie ok ale boje się diet bo mam problemy z wlosami i teraz sa ok. Boje sie żeby nie poleciały

Gość gość
Ja mam 160 i z perspektywy czasu i kilogramów uważam ze jak ważyłam 57kg to wyglądałam naprawdę dobrze. Ale zależy wszystko od budowy ciała

Gość gość
ja jak będę ważyć 52 to jako nastolatka tyle ważyłam i nie było faceta co by się za mną nie obejrzał :-)przy 164 cm