Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka pomoc oferuje MOPS bezrobotnemu

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pracy nie mam na zycie nigdy jeszcze nie bylem w MOPSie ale bede musial na co mogie liczyc?

Gość gość
Ja tez jeszcze nie bralem ale od 15 dni jestem bez pracy i bez prawa do zasilku niemam za co zyc to dlamnie psychiczny szok i wielki wisilek prosic o pomoc ale jestem na to skazany dlatego pisze czy cos mi dadza i jak juz to ile albo na co mogie liczyc od MOPSu dzieki za odpowiedzi

Gość gość
dobrze płacą za testowanie leków.

Gość gość
a choć kiełbasy jakiej dadzą? bo dawno nie jadłem. tylko twarożki i śledzie i pstrągi

Gość gość
Nikt mi nie moze pomoc jestem samotnikiem nie mogie liczyc na niczyja pomoc jako dzecko opuscilem dom zawsze pracowalem jak narazie nie mogie liczyc na rodzine

Gość gość
Podszywaja sie podemnie ja pisze powaznie

Gość gość
Raczej na nic nie możesz liczyć. Ewentualnie jak masz mieszkanie i Ci na nie nie wystarcza a jesteś niepełnosprawny to Ci ze 200zl po 3 miesiącach bezrobocia dadzą. Ale tak zdrowym bezrobotnym nasze państwo nie pomaga, więc nie dostaniesz nic, ani darmowego biletu, ani jedzenia, nic, nic, nic. Chyba, że np. jesteś alkoholikiem albo gdybyś miał 10 dzieci albo ćpał to byś dostał, ale jak zdrowy jesteś to nic, nic, nic.

Gość gość
Wiem cokolwiek co by nie bylo musze cos robic bo jak nie to sie wykoncze tylko ciekawe jak szybko mi cos znajda moze zejdze rok moze dwa a ja chcejuz dzis nie jutro i chcalbym wiedzec w razie jak by mi nie dali pracy na co mogie liczyc z MOPSu

Gość gość
Na nic nie mozesz liczyc w mopsie. Zarejestruj sie na bezrobociu, to choc ubezpieczenie bedziesz mial.

Gość gość
Tak zarejestruje sie w urzedzie pracy ale dlaczego nie mogie liczyc na MOPS ?

Gość gość
Wiec jak go skombinowac napisz to napewno mi sie przyda jestem naprawde w tragicznej sytuacji

Gość gość
gość dziś dlatego ze to panstwo jest glupie i daje patologii, a pracowitym nie. Nic nie poradze ale tak jest.

Gość gość
Naprawde jestem w trudnej sytuacji nie jestem jakims pasozytem mam przepracowanych 15 lat 3 miesiace i 7 dni i mam 40 lat tylko ze tak jakos teraz zle wyszlo ze jestem bez pracy i mam malo oszczednosci

Gość gość
Gostek, najpierw się zarejestruj w Urzędzie Pracy, bo M.O.P.S nie jest od szukania komuś pracy. Bez zarejestrowania, to na nic nie możesz liczyć, bo nie starasz się o pracę. Nawet dla samego ubezpieczenia powinieneś się zarejestrować. TixTom

Gość gość
Moi rodzice juz maja kilku Pasozytow na utszymaniu niechce byc nastepny tym bardzej ze niemieszkam z nimi ponad 20 lat pozatym wybieram pendolino niz pokazac sie ze zle mi wyszlo

Gość gość
Tak zrobje zarejestrujesie w urzedzie i mam nadzejeze mi cos znajda . Ale tylko z ciekawosci chce wiedzec jak by cos nie wyszlo nie znalezli pracy na jaka pomoc muglbym liczyc z ich strony

Gość gość
OK dzieki ale ide spac bo padam do jutra dokonczymy temat dobranoc :)

Gość gość
z tym jedzeniem to moze spruboj po marketach popytac czasem wyzucaja calkiem dobre , albo te co terminy waznosci sie koncza , no bo co zrobisz jak jestes w takiej sytulacji , bo MOPS to raczej ci nie pomoze

Gość gość
Dobranoc , trzymaj sie !

Gość gość
A w urzedzepracy jak szybko znajda mi brace jesli jestem matol bez wyksztalcenia jezli znajda ??