Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja, 31 latka bez dzieci, on rozwodnik 49 z 2 dzieci, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo się w nim zakochałam... czuję, że tak nigdy nie kochałam... pragnę rodziny z nim, dzieci...

Gość gość
Czy to ma sens???chyba jestescie dojrzalymi ludzmi i wiecie sami najlepiej jak wam jest razem...

Gość gość
Nie, nie ma sensu.

Gość gość
właśnie dobrze nam razem, tylko boję się, bo ogólnie złe opinie słyszałam

Gość gość
nie ma sensu, wiecznie będziesz sama>nawet w Święta. temat już był. nie stać cię na wolnego faceta? na chóój ci rozwiedziony odpad? masz niską samoocene?

Gość gość
49? Myślisz, ze on będzie jeszcze chciał zostać ojcem? WĄTPIĘ.

Gość gość
nie jest odpadem, poza tym on chce mieć dzieci ze mną

Gość gość
dobre po co starem prykowi dzieci jak już ma

Gość gość
Tak ,to ma sens jeśli uważasz,ze: nie ważne jaki facet-ważne,że jest.Albo nikt Cie nie chce albo jesteś tak zdesperowana.......to bierz kochana, bierz go bo nie wiesz czy jeszcze kiedyś trafi Ci się taka "okazja" :-P Gwoli wyjąśnienia: nie mam nic do rozwodników z dziećmi a Ty myśl głową a nie t/z/i/p/k/ą 🖐️

Gość gość
nie stać cię na wolnego faceta? x rozwodnik to wolny człowiek tłumoku x na chóój ci rozwiedziony odpad? x odpad to jesteś ty psycholu

Gość gość
Rozwiedziony facet to odpad i resztki ... stara kryka 50 na karku :-P

Gość gość
gość dziś nie stać cię na wolnego faceta? x rozwodnik to wolny człowiek tłumoku xxxx od kiedy rozwodnik majacy dzieci jest wolny?

Gość gość
gość dziś gość dziś nie stać cię na wolnego faceta? x rozwodnik to wolny człowiek tłumoku xxxx od kiedy rozwodnik majacy dzieci jest wolny? x Facet ma 49 lat i dzieci dorosłe ,nie jest wolny według Ciebie ?

Gość gość
Rozwodnik czy rozwódka to ludzie wolni, mają jedynie zobowiązanie wobec dzieci o ile je mają. Święta można spędzać razem a jeżeli ex żona ma problemy z akceptacją nowej żony to jej problem, nie musi uczestniczyć. Nie jesteś desperatka jak niektóre tu piszą. Jeżeli kochasz i czujesz się kochana to ten związek ma sens.

Gość gość
Ma dzieci w podstawowce

Gość gość
to zalezy od wielu czynników, ale jeśli ty mając 31 lat zadajesz na forum takie pytania to chyba jesteś bardzo infantylna

Gość gość
on jest stary, za stary wg mnie

Gość gość
to nie ma sensu , ale gdy by wziął z panią ślub kościelny , aby nie gorszyć swych dzieci, to miało by szanse twoje marzenie. Wszystkie konkubinaty marnie się kończą.

Gość gość
To nie ma sensu. Za dziesięć lat ty będziesz jeszcze ciekawą czterdziestką a on już statecznym starszym panem i wtedy poczujesz,że chcesz jeszcze poszaleć a on już kapcie i fotel i tak już do końca. Mam koleżankę dużo starszą od siebie ,poznała obecnego męża,gdy miała 45 lat a on 56,na początku była wielka miłość,szaleństwo i było cudownie.Od kilku lat on dziadek kuśtykający,bo mu stawy wysiadają .Niestety wszystko się skończyło.Ona chciałaby jeszcze poszalec bo jest atrakcyjną starszą panią ale przy nim czuje się jakby miała tyle lat co on.

Gość gość
to niech szaleje sama.

Gość gość
Chce mieć dzieci z tobą??? hahhahahaha dziewczyno tez się na to nabrałam, związałam się w twoim wieku z rozwodnikiem z dzieckiem i czas leciał dla niego liczyło się to ze on już dziecko ma i slub już miał wiec moje oczekiwania miał w d***e. Czas leciał a w czasie seksu wyskakiwał ze mnie jak poparzony mimo ze stosowaliśmy prezerwatywy. Tak się bał! Ale oczywscie na pcozatku mydlił oczy że chce założyć rodzinę i chce mieć dzieci. Pomysl co ten stary pryk ma ci powiedzieć? Mówi to co chcesz usłyszeć... Odrazdzam rozwodnika z dzieckiem....oprócz alimentów dzieci ciagna drugie tyle od ojca, zapomnij o wakacjach bo on musi je spedzic z dziecmi, swieta na dwa domu, w weekend zamiast odpoczynku jego dzieciaki na głowie...mam dalej wymieniac jak wygląda zycia z rozwodniekiem??? NIGDY WIECEJ:-(

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką. Nie ważne czy dzieci są małe czy duże ,zawsze będą na pierwszym planie taka jest już natura człowieka i trzeba być naprawdę mądrym człowiekiem aby nie skrzywdzić nowej partnerki czy partnera. Jesteś jeszcze młodą kobietą i poszukaj sobie kogoś w swoim wieku a to że teraz jestes zakochana o minie po dwóch latach bo tyle trwają motylki w brzuchu.Poza tym zamieszkaj z nim i zobaczysz po roku jakim będzie mężem.Może wtedy uda ci się podjąć rozsądną decyzję.Ja na twoim miejscu żyłabym z nim ale nie brała ślubu bo to dużo komplikuje.

Gość moniaQgość
Od 18 lat jestem w związku z 17 lat starszym, nie radzę. Dzisiaj jestem domową pielęgniarką. Wszystkim odradzam różnicę większą niż 5/6 lat. Rozwodnik z dwójką dzieci to dużo problemów i komplikacji + dojdzie zazdrość o dzieci i oczywiście o byłą żonę. Nic fajnego :(

Gość gość
Serdecznie dziękuję Wam za rady od serca. Wezmę je do serca. Z bólem, ale wezmę i będę bardzo ostrożna w podejmowaniu decyzji.

Gość gość
jeśli zainteresowałaś się o tyle starszym facetem, tzn.., że musisz być przeciętną dziewczyną - bierz w takim razie, bo możesz zostać sama

Gość gość
Nie rób z nim dziecka'! Widziałam takiego tatusia w przedszkolu , każdy myślał ze to dziadek. Z czasem nie tylko ty będziesz zawstydzona jego wiekiem ale i ewentualne dziecko. Poza tym szkoda życia , bądź sobie z nim, za dwa trzy lata podziekujesz nam ze nie podielas decyzji o macierzyństwie i wspólnym życiu z człowiekiem prawie 20 lat starszym .

Gość gość
tępa niewolnico wstydu,rzygac się chce

Gość gość
zawsze szczery - Niemena sluchasz ? :P :)