Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celka92

Pub Bar Alcatraz?

Polecane posty

Gość Celka92

Co sądzicie o pubie/barze Alcatraz w Sopocie? Chciałabym pójść zabawić się ze znajomymi, ale nie chciałabym trafić na jakiś "nieudany" pub.... Z góry dzięki za wszystkie opinie.

Gość Buwia
Fantastyczny i w ogóle. Lady's Night - wspaniała sprawa. Zdecydowanie polecam!

Gość Cana09
Alcatraz słynie ze swoich kanapek! Przepyszne. Nie drogie a idzie się najeść taką jedną. Super naprawdę!

Gość Aniela2020
Polecam Alcatraz BAR :) Hejka niewiasty :) Też mi się podobało może nie było zachwytu bo byłam w czwartek i nie było zbyt dużo ludzi ale w sobotę imprezka super !!! Dobre ceny i można do rana pobalować, najważniejsze że nie ma wstępu i nie trzeba płacić, można posiedzieć przy piwku czy drinku i posłuchać dobrej muzy.

Gość Luka2
Alcatraz najlepszy pub! Świetne ceny i bardzo ale to bardzo smaczne kanapeczki! Nie drogo, a idzie się naprawdę najeść.

Gość Wikła
Bardzo przyjemnie spędziłam tam ostatnio Lady's Night. Fajna atmosfera, każdy się bawił jak wypadało na normalnych kulturalnych ludzi. Polecam zdecydowanie!

Gość xerraa
Świetny pub! Fajna muza, atmosfera bardzo przyjemna i bardzo smaczne przekąski. Polecam ten pub!

Gość Punka
Ja również polecam ten pub. Naprawdę świetnie się tam zawsze bawię. Jest najlepszy! Jak chodzimy ze znajomymi gdzieś się zabawić to zawsze jest to Alcatraz.

Zbiórka pieniędzy! Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Błagam i proszę o kasę! Zbieram na leczenie raka i białaczki dla mojej chorej 6-letniej córeczki! Przelej mi choćby i nawet te 10 zł na to konto bankowe: IBAN PL 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 (PKO INTELIGO) Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję! Każda kwota pieniędzy się liczy i jest nam potrzebna!