Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczynka 5 letnia

Polecane posty

Gość gość

mogła złapać infekcję na basenie jakąś bo na jej bieliźnie zauważam żółtą wydzielinę a wiem, że to nie jest mocz ani nic innego?

Gość gość
Mogła. Zapytaj czy czuje pieczenie albo świąd.

Gość gość
Mogła, moja córka jak miała 8 lat też coś własnie na basenie złapała. Wybierałam się z nią do lekarza ale kilka razy kazałam jej podmyć się moim płynem do higieny intymnej i posmarowałam ją provag żelem i jej przeszło. Później przed każdym basenem smarowałam ją tym provag żelem. Polecili mi go w aptece.

Gość Jola4545
Moja miała 2 lata kiedy złapała na basenie grzybicę. Smarowałam ją clotrimazolem, po kilku dniach przeszło. Potem bałam się iść z nią na basen ale pediatra polecił nam właśnie provag żel zarówno przed jak i po basenie. Zakwasza środowisko pochwy dzięki czemu hamuje rozwój grzybów i bakterii.

Gość gość
Oczywiście. Moje córka po powrocie z basenu narzekała na pieczenie podczas oddawania moczu. Po badaniach okazało się że ma infekcje pęcherza moczowego wywołaną przez E. coli. Dostała antybiotyk i wszystko wróciło do normy. Pediatra polecił nam provag żel, przed wyjściem na basen smaruje nim okolice cewki moczowej, co hamuje wnikanie bakterii do dróg moczowych.

Gość gość
U nas w diagnostyce pomogło badanie moczu i wymaz z okolic warg sromowych. W trakcie leczenia również używaliśmy provag żelu, który łagodził swędzenie okolic intymnych i wspomagał leczenie. Metabolity kwasu mlekowego w nim zawarte zakwaszają i chronią przed namnażaniem bakterii oraz grzybów.

Gość gość
Szemrana reklama wielkiego g****a Provag. Ale to nie na kafe. Tu mazda swoija wiedze i swoj rozum ma.