Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się przygotować do łyżeczkowania?

Polecane posty

Gość gość

W poniedziałek mam zabieg usunięcia pustego jaja płodowego :/ w związku z tym mam pytanie. Co mam ze sobą wziąć? Wiem tyle tylko, że mam wziąć skierowanie i wynik z grupa krwi. A przygotować się do ewentualnego pobytu dluzej w szpitalu? Ile to trwa? Czytałam, ze żabiej kilkanaście minut, ale co mam wziąć jeszcze ze sobą? O przygotowanie psychiczne nawet nie pytam :(

Gość gość
mialam zabieg bylam 1 dzien w szpitalu gdyz podana tabletka nie pomogla, wiec musial byc zabieg, czasem w tym samym dniu sie wychodzi, zabralam recznik, pizame, kapcie, cos na przebranie, kubek srodki higieny osobistej, ksiazke, i duzo chusteczek :( nie martw sie. dasz rade,

Gość gość
Poza tymi wskazanym przez koleżankę wyżej Koniecznie weź te grube podpaski bella mama bo po zabiegu dość obficie się krwawi, ja wzięłam zwykle, na szczęście była dziewczyna która mi pożyczył tych grubych,z tym ze ona miała puste jajo a mój zarodek obumarła, obie w 7 tyg. Nie przejmuj się zabieg jest pod narkoza z 15-30 min trwa,a po czujesz się jak nowo narodzona, nic a nic nie boli. Wiem, że to strasznie przykre sama wylam w łazience jak bobry,ale dla Pocieszenia ta dziewczyna z pustym jajem po 3 miesiącach zaszła i juz urodziła,a ja po roku zaszłam w ciąze,bo nie staraliśmy się jakoś wcześniej, czułam ból, stratę wiesz dużo się modliłam i ciąża okazała się cudem,w dni niepłodne zaszłam. Trzymaj się Kochana,