Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionyon

Czy Ona mnie klamie?

Polecane posty

Gość zagubionyon

Witam.Moze tutaj ktos mnie wyslucha i doradzi.Zaczne od poczatku.Moja dziewczyna bardzo duzo czasu spedza na fb i zauwazylem ze lubi sobie popisac z roznymi gosciami ale przejdzmy juz do sprawy wlasciwej.Swieta spedzilismy osobno bo tak chciala i wtedy poznala jakiegos chlopaka na fb.Pisala do niego ze przypadkiem go zaprosila itp.itp.On jej podal numer tel.Nie widzielismy sie wtedy do 10 stycznia bodajze i powiedziala mi ze to jej kuzyn wiec sprawa ucichla bo czemu mialbym jej nie wierzyc.Ale niedawno dziewczyna tego kuzyna napisala do mnie zebym porozmawial ze swoja bo ona podrywa mu chlopaka.Powiedziala mi wtedy ze to nie jest jej kuzyn i mnie oklamala.Uwierzylem wtedy swojej dziewczynie ze tamta cos wymysla,ale pare dni pozniej napisal do mnie niby ten jej kuzyn ze nie jest jej kuzynem ze spedzili ze soba sylwestra,ze dawala mu sygnaly ze jest ewidentnie sama i ze zorientowal sie ze cos jest nie tak po moim wpisie milosnym na fb.Przepraszal mnie i ogolnie.Teraz moja dziewczyna twierdzi ze jej kuzyn za cos sie tam msci i ogolnie jest bajkopisarzem no ale cos mi sie ta jej wersja kupy nie trzyma i to strasznie bo jaki powod trzeba miec zeby cos takiego zmyslac.Jak myslicie dziewczyna robi mnie w bambuko?Dodam ze jestesmy 1,5roku i mialem tez dziwny przypadek na dyskotece gdzie poszla tanczyc z kolezanka.Patrze nagle tanczy z innym kolesiem i na koniec dyktuje mu numer telefonu,a mnie mowiac ze to syn szefa z pracy i potrzebowala jego numeru no i poprosila go o numer akurat tam jakby w pracy nie mozna bylo.Dodam ze dyskoteka byla 40 km od naszego miejsca zamieszkania.Cos mi sie wydaje ze bylem dosc naiwny.

Gość gość
Przykro mi, ale otwórz w końcu oczy, jesteś z braku laku, a jak znajdzie się inny, to szybko kopnie Cię w tyłek.

Takie usprawiedliwianie kłamiącego partnera rzadko się u facetów zdarza, raczej to domena kobiet. Wygląda na to, że panna aktywnie szuka sobie nowego faceta.

Gość zagubionyon
Tez tak mysle ze Ona mnie oklamuje ale dalej ja kocham.Dalem jej jasno do zrozumienia ze ma czas na zmiane swojego zachowania i w chwili obecnej odpoczywam od tego zwiazku.

Gość gość
Autorze, nie kochasz jej tylko wyobrażenie o niej. Dziewczyna zdradza Cię cały czas, szuka innego na Twoje miejsce, po co Ci taka dziewczyna?

Gość zagubionyon
Taka mi wlasnie nie potrzebna,ale bol i niesmak pozostal bo jednak ja kocham.

Gość gość
Tkwicie w takich związkach, pozwalacie się tak traktować, a potem jakie te kobiety złe. Ona się nie zmieni człowieku, nikogo do miłości nie zmusisz.

Gość zagubionyon
Juz sie przekonalem ze nie ma zamiaru sie zmienic,bo pewnie sie domyslacie ze to nie pierwszy raz.Ale zapewniam ze ostatni.

Gość gość
Niestety bracie poległeś.Zresztą inni już Cię uświadomili,ale nie przejmuj się znajdziesz inną,lepszą.