Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w trampkach

Faceci leca na kse

Polecane posty

Gość gość w trampkach

Facet spotykal sie ze mna poki nie wyczai wlszystkiego - gdy powiedzialam ze malo zarabiam, nie mam wlasnego domu ani mieszkania dal sobie spokoj. Specjalnie tak mowie na rankach, to nie do konca prawda. Gdy pare osob dowiedzialo sie ze posiadam swoj dom nagle wszyscy faceci chca mnie poznawac - koledzy szwagra, wnuczek sasiadki itd. Az ciezko sie ogonic a wczesniej nie byli zainteresowani. Dlatego uwazajcie z ujawnianiem informacji o sobie.

Gość gość
Tak to prawda. Coraz więcej jest materialistow. Do póki nie wiedział kim jestem nie był zainterowany jak poznał mój status nagle się zakochał. Powiesić za jaja...

Gość gość
Teraz role się odwracają i to kobiety będą bulić kasę na randkach i w związkach a mężczyźni będą wybrzydzać i strzelać fochy! Mi to pasuje :)

Gość gość
A przyszło Ci do główki że może nie mają ochoty poznawać gołodupca którego będą musieli całe życie sponsorować?

Gość gość
To niekoniecznie musi oznaczać że ktoś jest materialistą, skoro ja zarabiam np. 8tys to mam prawo oczekiwać że kobieta zarobi przynajmniej 6tys, bo nie chce czuć się w ewentualnym związku wykorzystywany, nie mam zamiaru na wszystko łożyć tylko po to aby za kilka lat usłyszeć "mam innego, odchodzę". Poza tym kobiety postępują tak już od bardzo dawna i jakoś w tym problemu nie widzicie jak laska zarabiająca 1500zł szuka jelenia z domem, autem klasy luksusowej, itd... więc facet też ma do tego prawo.

Gość gość
Ja mojemu ex powiedziałam że pracuje jako sprzątaczka i niewiele zarabiam, specjalnie wprowadziłam go w błąd by zobaczyć co będzie dalej .Moja praca jemu się nie podobała ,nawet powiedział mi że mam zmienić prace najlepiej gdybym w banku pracowała ale jakoś niby to akceptował przymykał oko :D .Szopka zaczęła się gdy jego mamunia dowiedziała się jaką mam prace wtedy zrównała mnie z błotem że jestem nikim itp że nic w życiu nie osiągnęłam, wyobraźcie sobie taka akcje .Kobieta nie zając mnie bo raptem po jednym spotkaniu oceniła mnie zbyt pochopnie prosto w oczy mówiła takie rzeczy że włosy dęba mi stanęły ,z jej synem znałam się 5 lat ,a oficjalnie byliśmy ze sobą 8 miesięcy po tym spotkaniu z jego mamą on się ode mnie odwrócił .A najlepsze jest że on sam jest stróżem i ma kiepska prace ogólnie nic nie robi tylko siedzi i śpi i tylko by się obijał ,a wymagania do kobiety ma takie żeby nie dość że w domu ma zasuwać to harować jeszcze w pracy i skakać koło niego bo Pan X jest zmęczony po pracy :D .Ja ma może kokosów nie mam ale wystarczająco żeby się utrzymać mój ex nie znał całej prawdy o moich dochodach nigdy nie siedziałam w jego kieszeni baaa w niczyjej ,a nasz związek był na odległość nie chciałam wszystkich kart odkrywać i mówić o dochodach może jeszcze miałam pokazać ile mam na koncie haha .A to że się ode mnie odwrócił z powodu mojej pracy świadczy tylko o tym że nie kochał mnie wystarczająco bo ja nie patrzałam na jego dochody na jego nieuleczalną chorobę bo to nie było dla mnie najważniejsze ja nie skreślam ludzi których kocham niestety dla większości liczy się tylko kasa .

Gość gość
hehehe no jakoś na tym forum nie widać abyście drogie Panie rwały się do związków z facetami zarabiającymi najniższą krajową, nawet braka prawka wam przeszkadza, więc po co zakładacie takie głupie tematy. Mężczyźni wreszcie ewoluowali, dziś mamy pokolenie wychowane głównie przez samotne matki, więc faceci przejęli kobiecy sposób myślenia i zaczęli się zachowywać jak wy i żądać dokładnie tego samego co wy drogie Panie, a że tego znieść nie potraficie to już wasz problem :P Faceci od wieków musieli to akceptować, dziś już nie muszą!