Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba i zdesperowana

jak schudnac 20 kilo w 2 miesiace? Pomozcie!!!

Polecane posty

Gość gruba i zdesperowana

Hej dziewczyny. Mam niedoczynnosc tarczycy i problem ze zrzuceniem wagi. Waze 85 kilo przy wzroscie 168. Jaka diete, cwiczenia, suplementy/wspomagacze mi polecacie zebym mogla zrzucic przynajmniej z 20 kilo w 2 miesiace?

Gość gość
moj drogi glupku zebys nic nie jadla i pila tylko wode to 20 kg w dwa miesiace nie zrzucisz zwyczajnie i nie sluchaj idiotow bo to sa bajki moze 15 ale przy naprawde glodowce a dwa miesiace glodowki zrobi z ciebie flak a nie szczupla osobe nie sluchaj debili i po prostu nastaw sie na ciezka prace przez dluzszy czas a nie na cuda bo cudow nie ma

Gość gość
po pierwsze zajmij się czyms- ja często wieczorem podjadałam ale gdy zajelam rece( szydełkiem, drutami) albo czytałam ksiazke nic nie jadlam wieczorami i tak w ciągu dwóch tygodni 2 kg mniej. Po drugie jeśli to ty robisz zakupy kupuj tylko to co jest ci potrzebne- jeśli nastawiłam się na salatke na kolacje nie kupiłam nic innego, wiec nic innego nie wymyslilam- była salata z pomidorami i drobno pokrojona marchewka. A po trzecie pomidory- sa bardzo zdrowe i maja niski indeks glikemiczny- nie czujesz po nich szybko głodu- sa genialne jaka przekaska.

Gość gość
Nie ma możliwości, by zdrowo zrzucić tyle kg w tak krótkim czasie.