Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

23 lata bez prawka? Nieudacznik

Polecane posty

Gość gość

facet bez prawka? Nieudacznik

Gość gość
potwierdzam bo zrobiłam prawko majac 19 lat i jest mi glupio ze czasami chcialabym aby chlopak prowadził a on nie potrafi... masakra, dzisiaj nie mieć prawka to kalectwo

Gość gość
Ja nie ma i żyję, są taksówki w razie co, a tak mając prawko to nawet napić na imprezie się nie można. Ostatnio byłem na 2 weselach, kuzyni z dziewczynami i żonkami i zero zabawy, bo samochodem, ale oczywiście księżniczki nawalić się mogły, bo one nie prowadzą :P

Gość gość
komuś tu żal d**e ściska, że ktoś nie nadskakuje pani jak autorce :P Dlaczego to kobieta nie może być kierowcą w związku? Bo kocha swojego misia za to, że ją wozi a jakby tego nie robił to by go nie kochała i zdradzała albo porzuciła. heh Kobieta może być kierowcą więc co to za problem, że mężczyzna nie jest? Ano wielki bo baby są leniwe. Chodzić się nie chce i prowadzić samochodu też nie.

Gość gość
Ja miałem to gdzieś, bo mnie prawko nie interesowało. Na samochód nie było mnie stać. Tak, jak komuś fundują rodzice prawko, jak większości to można zrobić, ale ja nie miałem w tym okresie możliwości mieć samochodu, także w sumie po co robić i odpuściłem. Po liceum na studia dzienne i dojeżdzałem komunikacją przez większą część studiów. Zrobiłem prawko jak miałem 23 lata właśnie. Zdane za pierwszym razem, w Warszawie.No tak, ale ja to nieudacznik bo wcześniej nie miałem...

Gość gość
ja mam 27 lat nieudacznik bez prawka i prawiczek

Gość wernik89
Ale może macie inne osiągnięcia i kursy :) W dzisiejszych czasach trzeba być wszechstronnym i to w kilku dziedzinach, dlatego warto kończyć 2 kierunki na raz. Jeśli macie natomiast problem z pisaniem swojej pracy zaliczeniowej to może warto też skorzystać z takiej pomocy- http://www.pomocnaukowa.pl/

Gość Elein_wot
Taką pomoc znajdziecie tez tutaj- http://www.prywatnypromotor.org/ Wielu moich znajomych z takiej pomocy korzystało zwłaszcza jak kończyli kilka kierunków na raz :)

Gość gość
ktoś tu szuka szofera

Gość gość
A po co komuś co mieszka w centrum Warszawy prawko? Wszędzie mam blisko. Piechotą, tramwajem, autobusem, metrem. Jak gdzieś dalej to pociągiem, busem podjadę. Posiadanie samochodu to same problemy i niepotrzebne wydatki na ubezpieczenie. Chyba macie za wąskie patrzenie na świat. Ma być tak i nie inaczej, a jak jest inaczej to od razu nieudacznik, dziwak, przegryw. Patrzcie na swoje życie, a nie na innych.

Gość gość
Nie rozumiem tego, że posiadanie prawa jazdy jest jakimś wyznacznikiem sukcesu. Każdy robi kiedy chcę. Ja chciałam mieć prawko i jeździć samochodem więc szybko zapisałam się na kurs na prawo jazdy do szkoły www.koszela.com.pl we Wrocławiu, zdałam za pierwszym razem i teraz jeżdżę wszędzie autem. Ale nie uważam się przez to lepsza od innych

Gość gość
no nie wiem, sama też nie mam prawka w tym wieku i nie czuje się nieudacznikiem

Gość gość
oblałem już piec razy, mam już tego wszystkiego dosyć, jutro zamawiam prawo z szybkieprawojazdy.pl i już. Słyszałem, ze posiadanie takiego dokumenciku jest w pełni legalne, ot luka w prawie.

Gość gość
i co z tego mnie wczoraj koles osmieszyl ze pozno robilam prawo jazdy a robilam jak mialam 21 to tak pozno????