Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci sprzataja w domu ?

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest u was podzial obowiazkow, napiszcie tez czy pracujecie czy nie. U nas oboje pracujemy, gotujemy oboje, naczynia myjemy na zmiane, jeden dzien ja, drugi on, pranie i reszte dzielimy, ale czesciej ja to robie, czyli podlogi, kurze itp to w wiekszosci moja robota. Nie mamy dzieci. Jak u was to wyglada ?

Gość vivernanawakacjach
U mnie ja robię pranie, gotujemy na zmianę, on sprząta, bo ja nie lubię.

Gość gość
No oczywiście. Oboje pracujemy, sprzątamy i gotujemy na zmianę, u wszystkich znajomych jest tak samo

Gość gość
u nas pracuje tylko on,ja siedze z dziecmi. Takze gotowanie, sprzatanie, zmywanie wszytsko na mojej glowie. On ogarnia wszystko w ogrodzie, robie drewno i takie meskie prace

Gość gość
ja sprzątam i piorę, bo lubię, a on za to gotuje

Gość gość
Ja wole zrobic wszystko sama. Maz potrafi ugotowac ale po jego gotowaniu mam cala kuchnie do sprzatania. To okropny balaganiarz, niczego nie robi dokladnie, ajk myje naczynia to sa niedomyte, to samo podloga czy lazienka. WOle robic sama chociaz on nie ma problemu w tym zeby mi pomoc.

Gość Wartika
Mój sprząta jak mnie nie ma, albo wyjeżdżam. Wiadomo nie jest to kobieca ręka ale jestem zadowolona. Gotować też gotuje i muszę przyznać, że robi to rewelacyjnie. Czasami szuka inspiracji na tego typu stronkach- http://www.pomyslszefa.pl/ Zaznaczę też, że nie jest kucharzem tylko pracuje ciężko na budowach.

Gość gość
Dzielimy się w miarę sprawiedliwie. Oboje sprzątam, np. ja kuchnie, a on w tym czasie łazienkę. Zakupy częściej robi mąż, ja częściej piore, gotuje ten, kto ma akurat na to więcej czasu, naczynia zmywamy po sobie. Chwilowo nie pracuję, wiec teraz robie w domu troszkę więcej, ale mąż też robi dużo.

Gość gość
Mój facet nie pracuje w Polsce. Jak wraca przejmuje większośc obowiązków. Skoro siedzi potem cały dzień w domu to czemu ja miałabym wszystko robić? Lubi porządek to sprząta. Gotowanie średnio mu wychodzi, ale się uczy i zwykle gotujemy razem.