Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna z internetu przyszła na randkę w sportowych butach i spodniach z lycr

Polecane posty

Gość gość

jakich dzwonowatych, rozszerzanych spodniach z dziwnego materiału, do tego krótka, sportowa kurtka, przetłuszczone włosy i brzydkie okulary :O

Gość gość
Dla niej to nie była randka :P

Gość gość
na ile oceniasz jej ryj w wiadomej skali?

Gość gość
bo wracała sobie może z fitnesu i przy okazji spotkała się z toba ,sory ale nie kazda laska będzie tracic 2 h przed lustrem dla jakiegos anonimowego nicka.

Gość gość
była randka, bo pytała czemu nie mam kwiatka, dlaczego nie chcę za nią zapłacić, czy jeszcze się spotkamy...nie wyglądała jak laska z fitnessu, była trochę gruba, żałosna, twarz 3/10 na zdjęciach oczywiście 8/10

Gość gość
pal licho ten wygląd pytania miała żenujące

Gość gość
rozlozyla nogi czy sobie darowales?

Gość gość
Oj to pewnie miałeś przysłowiowe zd***** :D Ja tam się nie dziwię tego typu reakcją :) Jeżeli byliście umówieni na randkę to nie wiem jak można przyjść w jakiś byle jakich ciuchach przysłowiowy "misz masz" i jeszcze w przetłuszczonych włosach, no chyba że rzeczywiście taki ma "styl" :D Tak czy siak uważam że to jest oznaka braku szacunku w stosunku do tej drugiej osoby, przynajmniej ja tak to odbieram. Wiadomo że każdy chce na takim spotkaniu jak najlepiej wypaść więc stara się jak najlepiej zaprezentować, też bym nie chciała żeby facet przyszedł na randkę byle jak ubrany, pomyślałabym że mu nie zależy i mnie lekceważy.