Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pannamama

Przeprowadzka.

Polecane posty

Gość Pannamama

Witam serdecznie Jestem tu, by się doradzić w pewnej kwestii. Chodzi o to, że wraz z mężem dostaliśmy propozycję od moich rodziców, żebyśmy zamieszkali (oczywiście do niczego nas nie zmuszają, tylko się zapytali) w ich domu na wsi, daleko od hałasu, z wielkim podworkiem i ogrodem. A teraz gnieździmy się w mieszkaniu, z samolubnymi sąsiadami. Problem jest w tym, że nasza 3letnia córeczka dopiero zaczęła chodzić tu do przedszkola. Bardzo się zaklimatyzowała, przedszkole jest naprawdę "dla dzieci" przemiłe panie, skłonne do pomocy, mające tysiące pomysłów w głowie. W nowym miejscu jestem zmuszona przepisać ją do pobliskiego przedszkola i strasznie się boję, że coś będzie nie tak, bo tamte przedszkole nie świeci dobrą reputacją. I do tego rodzice od mojego męża ciągle mają jakieś ALE. czy któraś z was była w takiej sytuacji? Dodam, że z mężem marzylismy o wspólnym domu, z ogrodem itd. Jak miałyście taką sytuację, to jak odebrało przeprowadzkę i zmianę otoczenia wasze dziecko? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Gość gość
A czy zna ktoś jakąś firmę co produkuje kartony? Ja się przeprowadzam i na potrzebuję na cito

Gość gość
Skoro pytasz o firmę produkującą kartony moge ci polecić http://www.wok-kartony.pl/kontakt. Ja korzystałąm z ich usług i uważam że to super oszczedność. Jakby policzyć koszty firmy transportowej i takie materiały od nich to przeprowadzka byłaby dla mnie górą pieniędzy nie do przejścia. a tak zaoszczedziłąm :)

Gość gość
Chcesz się przeprowadzić wejdź na Kosikowski nieruchomości

Gość Namysłów województwo opolskie
Przeprowadź się do Namysłowa to 16 tysięczne miasto na Opolszczyźnie 40 km od Opola i 60 od Wrocławia znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar rycerskie namysłów pils kuflowe

Gość gość
nie chcę

Gość gość
To zadzwoń do http://bdtransport.pl/ - tam będziesz mogła się dowiedzieć więcej na temat samej przeprowadzki i opcji jakie masz do wyboru.

Gość gość
Jeśli chodzi o firmy przeprowadzkowe, ze swojej strony zdecydowanie polecam http://www.przeprowadzki-marmad.pl/ Przeprowadzałem się z nimi ostatnio i nie miałem najmniejszych zastrzeżeń

Gość philka
A po Ci producent kartonów? Jeżeli zatrudnisz dobrą firmę przeprowadzkową, to ona zapewni Ci wszystkie kartony i pudła. Przynajmniej firma Japa&Co tak robi, także zamiast szukać kartonów, po prostu się do nich odezwij ;)