Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mam tego do艣膰

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuje 馃憚馃尲 Zmykam ju偶, bo za chwil臋 mecz mojej Zetki ;) Powodzenia 偶ycz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jestem du偶o starszy i rozwiedziony wraz z rozwodem rozwiod艂em si臋 ze znajomymi wi臋c wiem o czym piszesz. Tyle 偶e ty jeste艣 m艂oda wi臋c na pewno w ko艅cu spadnie na ciebie mi艂o艣膰 twojego 偶ycia i b臋dziesz z u艣miechem wspomina艂a dawne czasy. Na mnie to ju偶 mo偶e spa艣膰 tylko pijany grabarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko mi ciagle przytrafia si臋 to samo, jakby p艂yta si臋 zacie艂a, tylko otoczenie si臋 zmnienia, ja dorastam, ale wci膮偶 to samo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 18:19 Dlaczego tylko grabarz? Chyba nie jest tak 藕le?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e zadaj sobie pytanie co robisz nie tak, czym odstraszasz facet贸w? Wygl膮d to nie wszystko a czaty s膮 dobre dla os贸b szukaj膮cych szybkiego sexu nie mi艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem taka jak ty,mam zesp贸艂 aspergera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam 50lat podobno wygl膮dam na 38 ale to nie moja opinia. Chcia艂 bym si臋 zestarze膰 u boku kogo艣 kto by mnie pokocha艂, jednak od rozwodu mijaj膮 lata a jestem sam. Znajomi unikaj膮 samotnych os贸b bo samotni stanowi膮 potencjalne zagro偶enie dla ich zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odstraszam facet贸w tym, 偶e jestem za bardzi zamkni臋ta, ale to dlatego, 偶e czuj臋 l臋k w kontaktach z m臋偶czyznami, kt贸rzy mi si臋 podobaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie choroba to zwyk艂y objaw jak u nastolatk贸w co艣 co kiedy艣 minie. Musisz zrobi膰 pierwszy krok tzn spotka膰 si臋 z kim艣 na kaw臋 do kina nawet w wi臋kszym gronie byle by by艂 tam ten kt贸ry ci wpad艂 w oko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am i milcza艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widocznie nie trafi艂a艣 na odpowiedniego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam taki sam problem jak ty. Mam takie same widzenie swiata jak ty- widz臋 wok贸艂 mnie samych ludzi rozgadanych, pewnych siebie, wr臋cz nie ma osoby, kt贸ra by艂aby taka jak ja. Zaburzenie to polega miedzy innymi na tym, 偶e jest odczucie bariery mi臋dzy sob膮 a innymi lud藕mi, taka niewidoczna 艣ciana. Bariera tworzy sie przez to, 偶e cz艂owiek mysli ze jest inny ni偶 inni ludzie (z charakteru, z wygl膮du). Niestety nie mam poj臋cia jak temu zaradzi膰, ale zwyk艂e prze艂amanie sie nic nie da, to nie jest zwyk艂a nie艣mia艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pytanie- jakie masz kontakty z rodzicami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To silny introwertyzm, mo偶e jeste艣 nawet HSP. Przeczytaj o HSP.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba bardziej fobia spo艂eczna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶ycie jest do d**y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e masz wredny charakter? Jeste艣 zarozumia艂a? Nie pytam z艂o艣liwie, ale zazwyczaj do 艂adnych i mi艂ych os贸b ludzie (a szczeg贸lnie faceci do takich kobiet) si臋 garn膮. Mo偶e warto si臋 zastanowi膰, czy jako艣 ich nie odstraszasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie jestem wredna, tylko nie艣mia艂a, boj臋 si臋 ludzi, a oni najwyra偶niej boj膮 si臋 mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣l臋, 偶e je艣li ci to przeszkadza, to nie zaszkodzi pogada膰 z psychologiem. Ja tutaj widz臋 niskie poczucie w艂asnej warto艣ci. Kto艣 ci臋 skrzywdzi艂 kiedy艣? Rodzice ci wmawiali, 偶e jeste艣 nikim, koledzy dokuczali? Cz臋sto takie postrzeganie siebie bierze si臋 ze z艂ych do艣wiadcze艅 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
patrz膮c na ceny wizyty u psychologa podzi臋kuj臋, jak by艂am dzieckiem - podstaw贸wka by艂 taki ch艂opak co pastwi艂 si臋 nade mn膮 i my艣l臋, 偶e to mia艂o du偶y wp艂yw na to jaka jestem teraz. A rodzice nie zauwa偶yli nic, nie pomogli mi sobie z tym poradzi膰, a po za tym moi rodzice mimo, i偶 nie s膮 z艂ymi rodzicami nie popychali mnie do przodu, tylko wr臋cz hamowali - bo jeszcze co艣 mi si臋 stanie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam podobnie, ale mi to nie przeszkadza. Nie wszyscy musz膮 by膰 towarzyscy, otwarci i wygadani. Dobrze czuj臋 si臋 w ma艂ym gronie os贸b i juz. Nie musisz si臋 zmienia膰, wszystko z tob膮 w porz膮dku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja nie mam aktualnie 偶adnych znajomych... nie mam z kim pogada膰, opr贸cz siostry nie nawi膮za艂am a偶 tak g艂臋bokich relacji i nikt do mnie nie pisze nawet na fb. Czasem tylko kole偶anki z licencjatu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
boj臋 si臋, 偶e tak ju偶 b臋dzie zawsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak by艂am dzieckiem - podstaw贸wka by艂 taki ch艂opak co pastwi艂 si臋 nade mn膮 i my艣l臋, 偶e to mia艂o du偶y wp艂yw na to jaka jestem teraz. A rodzice nie zauwa偶yli nic, nie pomogli mi sobie z tym poradzi膰, a po za tym moi rodzice mimo, i偶 nie s膮 z艂ymi rodzicami nie popychali mnie do przodu, tylko wr臋cz hamowali - bo jeszcze co艣 mi si臋 stanie... x o艂 maj gad, jakbym czyta艂a o sobie! Ale pociesz臋 ci臋 - to da si臋 pokona膰 :) Wymaga czasu i pracy, ale da si臋. Poczucie w艂asnej warto艣ci bierze si臋 z naszego wn臋trza. Nie mo偶na pozwoli膰, 偶eby inni o tym decydowali. Wiem, 艂atwo powiedzie膰. Znajd藕 kogo艣, kto ci pomo偶e i do dzie艂a, b臋dzie dobrze :) A do psychologa mo偶na i艣膰 na NFZ. 呕e d艂ugo si臋 czeka? No to co, czas i tak up艂ynie, a ty podejmiesz jakie艣 dzia艂anie, 偶eby sobie pom贸c :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A swoj膮 drog膮 to tego "koleg臋', kt贸ry ci dokucza艂 to bym rozstrzela艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko czy taki psycholog na NFZ jest dobry??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mnie jest smutno, 偶e nie ma z kim pogada膰, to robi臋 ogromn膮 imprez臋...w Simsach. G艂upie, wiem, ale mnie jako艣 pomaga, a by艂 taki czas, 偶e bardzo potezebowa艂am z kim艣 porozmawia膰, prosi艂am "przyjaci贸艂" i wszyscy mnie olali. To chocia偶 w simsach realizuj臋 potrzeb臋 towarzystwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
00:02 a ty uproa艂a艣 si臋 z tym? tak mi 偶al, 偶e nikt mnie w 偶yciu nie pokierowa艂, tylko zostawiono mnie samej sobie,a teraz oczekuje si臋, 偶e b臋d臋 super towarzyska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tylko czy taki psycholog na NFZ jest dobry?? x Tak, bo cz臋sto ci specjali艣ci maj膮 swoje prywatne gabinety i przyjmuj膮 na NFZ i prywatnie. Korzysta艂am z obu "wariant贸w" i r贸偶nica jest g艂贸wnie w czasie wizyty (bezp艂atne s膮 kr贸tsze, bo i pacjent贸w wi臋cej).Niczym wi臋cej si臋 nie r贸偶ni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy si臋 upora艂am? Nie b臋d臋 k艂ama膰, nie. Zerwa艂am kontakt z rodzicami, szczeg贸lnie z ojcem, kt贸ry mnie nami臋tnie poni偶a艂 i leczy艂 sobie na mnie kompleksy. Mam przyjaci贸艂k臋, kt贸rej zawsze mog臋 si臋 wygada膰 i ona zawsze mi pomaga, je艣li tylko potrafi. Opr贸cz tego staram si臋 "stworzy膰 siebie na nowo" i znale藕膰 co艣 dobrego w tych z艂ych do艣wiadczeniach, kt贸re mnie spotka艂y. Chyba pomog艂o, bo teraz nie pozwalam, 偶eby kto艣 mnie poni偶a艂, broni臋 si臋. Kiedy艣 tego nie robi艂am, bo my艣la艂am, 偶e na to zas艂uguj臋 i tak ma by膰. Jak mam kryzys, 偶e mnie to wszystko przerasta, umawiam si臋 na wizyt臋, prosz臋 o pomoc lekarza lub w艂a艣nie t臋 moj膮 przyjaci贸艂k臋. dzia艂am.

Udost臋pnij ten post