Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackredgirl

Układ nerwowy, podświadomość, psychika....

Polecane posty

Gość blackredgirl

Mam prawie 20 lat. Nie wiem dlaczego ale od pewnego czasu zauważyłam u siebie drżenie rąk, mama nawet zapytała czym się denerwuję, a ja że niczym. Ostatnio zaczęłam się wszystkiego bać. Jest mi zimno, mało co cieszy, wiem, że nie jest jak dawniej. Dużo myślałam, szukałam powodów itd, i jedyne co mi przychodzi do głowy, to to, że raz zemdlałam w kościele, a teraz boję się, by to się nie powtórzyło. Wg mojej mamy to siedzi mi w podświadomości. Z jednej strony chciałabym nie wychodzić z domu, z drugiej chcę wyjść na miasto, bo lubię być w śród ludzi. Kiedy jestem w jakimś pomieszczeniu automatycznie robi mi się ciepło, a w myślach mam tylko to, żeby nie zemdleć, wmawiam sobie wtedy, że jestem silna i po paru minutach przechodzi. Nie wiem co zrobić, by ręce przestały drżeć, a moja głowa była spokojna i bez nerwów. Nie chcę iść do lekarza, chciałabym sama się z tego wyleczyć - przyznam, że trochę się boję (mimo iż raz u niego byłam jako dziecko). Wczoraj wracałam na mieszkanie, siedziałam w autobusie pusta - nie myślałam kompletnie o niczym, nawet nie byłam pewna czy co kolwiek umiem... Czytałam gdzieś na stronie, że podobno witamina D pomaga ale jak byłam w aptece, to babka mnie tak lekko wyśmiała, że w takim wieku wieku chcę takie witaminy. Jeśli ktoś miał podobnie albo wie, jak można mi pomóc...bardzo proszę o pomoc...

Gość gość
ja też kiedyś często mdlałam, ale przeszło, żeby lepiej się poczuć jedz zdrowo, dużo zielonego, avocado, kasze, pomidory, natka pietruszki, brokuły, fasola, soczewica, chleb zytni, jajka, mandaryndki, papryka. czasem po prostu brak nam witamin i wariujemy

Gość blackredgirl
ojciec mi robi awantury , że więcej rozlewam niż wypiję , marnotrawię cenny alkohol