Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzakochana

lodzik. jak go ulepszyć

Polecane posty

Gość gośćzakochana

Hej :) jestem z facetem, on jest moim drugim partnerem seksualnym, ale do sedna, lubię robić mu loda i on podobno też to lubi w moim wykonaniu. Wiadomo, podczas tego czasem przytrzymywał mi włosy, gładził po plecach czy coś, w zależności w jakiej pozycji byliśmy. Ostatnim razem kierował moją głową abym brała go głębiej... Widzę, że bardzo go to kręci, mi to w żaden sposób nie uwłacza, kocham go, ale nie dam rady wziąć go głęboko... Odruch wymiotny zaraz mnie "cofa" albo mimowolnie ciekną mi łzy. Wiem, że to nie jest obowiązkowe w robieniu dobrego loda, ale da się to jakoś wyćwiczyć, w jaki sposób, jak szybko i kiedy drogie panie doszłyście do takiej perfekcji? Z góry dziękuję za wszelkie rady co mogę zrobić, aby mój kotek był zadowolony :)

Gość gość
Jedyne, co znane, to ćwiczenie z bananem. Bardzo mało której udaje się szybko, większości po miesiącach treningu, niektórym nigdy. W każdym razie krok po kroku. Tacy sztukmistrze cyrkowi, teraz niemodni, połykacze szabel, dochodzili STOPNIOWO do kilkunastu takich szabel (przytępionych) wsadzanych do przełyku jednocześnie!

Gość gośćzakochana
Biorę go tak głęboko jak tylko daję radę, a on jest bardzo delikatny, więc nie zwymiotuję ;) a macie jeszcze jakies sposoby żeby to ulepszyć? Ssanie trochę niżej tak średnio mi podchodzi, ewentualnie bawię się nimi ręką... Z moim pierwszym partnerem niczego się nie nauczyłam tak naprawdę, a ten mówi, że jest mu dobrze tak jak robię, ale chcę więcej porad...

Gość gość
mrr :classic_cool:

Gość gość
Jak lubi to spróbuj mocniej! Czyli spróbuj gryźć! Nie każdy facet lubi delikatnie. I nie każdy o tym powie. Tak samo o wkladaniu pakca (dilda) do tyłka. Panowie którzy nie wstydzą się tego, nie żałują i proszą o jeszcze. Więc jeśli chciałby spróbować mocniej, to możesz gryźć z wyczuciem pod napletkiem. A jesli się nie będzie wstydzić, to masaż prostaty, gdzie panowie mają punkt g. Oczywiście należy pamiętać o higienie. Polecam połączyć masaż prostaty i lodzika. Bedzie ci wdzięczny do końca życia.

Gość gośćzakochana
Bo problem polega na tym, że on twierdzi, że seks nie ma dla niego tematu tabu i gdyby uznał coś za ciekawe to mógłby spróbować, ale on jest bardziej doświadczony ode mnie to co ja mu mogę proponować, jeszcze się uczę w sumie najwięcej od niego... Myślisz, że bezpieczniej byłoby najpierw zapytać o to czy tak lubi? Na początku wspominał, że lubi 69, ale nigdy tego nie zaproponował w praktyce, jesteśmy ze sobą dość krótko, więc nie wiem na ile mogę sobie pozwolić...

Gość CzwarteImperium
Mam dla Ciebie bezcenną radę. O nic nie pytaj. Rób. Nic nie ulepszaj. Rób. Wyłącz myślenie. Rób. Natura sama zaprogramowała nas na obciąganie. Te które za dużo o tym myślą, odpadają, a budowa fiuta nie jest skomplikowana. ;) Głębokie gardło. :classic_cool:

Gość gośćzakochana
Dzięki ;) staram się nie myśleć o niczym kiedy to robię, wtedy po jego reakcji czuję (chyba) jest mu najlepiej, ale czasem jak pomyślę, że jego byłe mogły być lepsze i inne bzdety to trochę się blokuję i już nie jestem taka dobra...

Gość gość
pieść dłonią jego jajeczka gdy liżesz penisa. Druga sprawa to umiejętne dawkowanie przyjemności. Wrażliwość główki penisa wbrew pozorom nie jest równomierna. W sumie góra główki jest mniej wrażliwa niż spód, czyli to miejsce, gdzie przyczepia się napletek natomiast najbardziej czułe jest wędzidełko napletka czyli frenulum, właśnie to miejsce gdzie przyczepia się skórka i jest to (trudno uwierzyć) tak na prawdę nie na samej żołędzi ale tuż pod żołędzią. http://www.mhs.hk/web/userfile/content/frenulum.jpg możesz umiejętnie więc balansować przyjemnością twojego partnera pieszcząc różne miejsca główki penisa. Niektórzy faceci (tak jak ja) wolą gdy przyjemność rozkłada się w czasie i na przemian doprowadza do wrzenia i pozwala się nieco opaść pobudzeniu aby dopiero po dłuższym czasie wywołać wytrysk . Zobacz co najbardziej odpowiada twojemu facetowi

Gość gośćzakochana
Trochę pracy jeszcze przede mną, mam nadzieję, że on będzie równie cierpliwy co ja :) często czubkiem języka pieszczę wędzidełko, ostatnio żeby urozmaicić biorę główkę do ust i bawię się językiem, zataczam nim kółka itp. niby on mówi, że dobrze wiem co robię i się znam, ale moim zdaniem to jeszcze jest za mało...

Zakochana, z takimi checiami do nauki daleko zajdziesz:D, ale tez wymagaj od swojego chlopaka zeby Ciebie zaspakajal:P

Gość gośćzakochana
Klawy77 dziękuję :) zaspokaja mnie, co prawda nie a każdym razem kiedy ja go pieszczę, ale potrafi to zrobić przecudownie, chociaż w sumie mógłby częściej... ddt30 mówiłam mu, że gdyby chciał to dla mnie żaden problem (mimo że nigdy nikt nie kończył w moich ustach), ale on jakoś nie chce... tzn. ostatnio kiedy czułam, że już dochodzi (on leżał na plecach, ja byłam pochylona nad nim) podniósł się, delikatnie odciągnął i zaczął namiętnie całować, a ja dokończyłam wtedy ręką... i najczęściej jest tak, że jak jest mu coraz lepiej delikatnie mnie odciąga i całuje

A nie mowilem:D? facet jak sie przyzwyczaji do lenistwa to go pozniej juz nie odzwyczaisz, zwiazek polega na partnerstwie i dostarczaniu przyjemnosci nawzajem:classic_cool:

Gość gość
Klawy77 masz rację, ale ja niestety należę do tych kobiet, które nie myślą tylko i wyłącznie o sobie, chcę dawać mu jak najwięcej przyjemności :)

Zakochana, tak ladnie to opisalas, ze chetnie Twoj opis widzial na moim topiku:classic_cool:

Możesz spróbować na chwilę przerwać i zamoczyć usta w herbacie (takiej odrobinę cieplejszej, niż temperatura ciała) :P Albo, hmmm, miętówkę :D Nie wspomnę już o zlizywaniu śmietany / rozpuszczonych lodów :P

Gość poruszenie_W_bokserkach
Haha taak, 4imp konkretnie i na temat :classic_cool:

Gość gość
Zaskocz go wytryskiem. Obciągaj powoli, a jak poczujesz, że się zbliża przyspiesz i dokończ. Jak będzie protestował, zablokuj go, wydaj z siebie zaprzeczający dźwięk i ciągnij dalej, aż spuści się jak z hydranta. Dasz chłopakowi miażdżący orgazm..Gwarantuję Ci.

Gość gośćzakochana
Dziękuję za rady ;)