Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnacadziecka

Test negatywny a okresu nadal nie mam

Polecane posty

Gość Pragnacadziecka

Część dziewczyny!;) powiedzcie mi proszę co o tym myślicie. otóż, okres spóźnia mi się 6 dni. To już moj 37 dzień cyklu a miesiączki jak nie było tak nie ma. Nie stresuję się niczym, nie biorę żadnych leków, od tygodnia pracuje w trybie nocnym. Wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Bardzo chce mieć dzidziusia i moze przez to widzę wszystkie objawy ciążowe. Mam zaparcia i gazy, ciągle chodzę siusiu, mam plamy na buzi( to podobno też objaw ciąży.) lekko bolą mnie piersi i trochę się powiększyły ( (przed okresem prawie nigdy tak nie miałam ) dodatkowo rzuciłam palenie miesiąc temu i w ogóle nie chciało mi sie palić. czy to możliwe że test się pomylił?

Gość gość
hej, na objawy byłoby jeszcze za wcześnie. powtórz jeszcze test. jezeli podejrzewasz, ze mozesz byc w ciazy to zrob badania bhcg.

Gość pragnacadziecka
Poczekam jeszcze trzy dni i zrobię kolejny test( o ile wytrzymam tak długo być w takiej niepewności!). Tak bardzo chce być mama dziewczyny!

Gość gość
Mi test a raczej blada kreska wyszła po 12 dniach i byłam w ciąży więc szansa jest. Powodzenia.

Gość pragnacadziecka
Nie dziękuję ;)

Gość gość
a jakiej dlugosci masz cykle?

Gość pragnacadziecka
30-31 dni.

Gość gość
i jak wiesz już coś więcej?:)

Gość pragnącadziecka
Niestety przyszedł okres, tym razem się nie udalo:( ale mam nadzieję,że juz niedlugo zostanę mama;)!