Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niemalujace sie tak obgaduja i naskakuja na te malujace sie?

Polecane posty

Gość gość

Czyzby zazdrosc, ze mamy czas i pieniadze na makijaz?

Gość gość
Nie każda dziewczyna musi używać podkładu;) Jeśli ma się ładną cerę bez pryszczy, przebarwień itd. to używanie tego typu kosmetyków jest bez sensu.

Gość gość
Chyba probuja sie dowartosciowac swoja naturalnoscia i prawdziwoscia, w przeciwienstwie do malujacych sie nie sa "oszustkami". Ale swiadczy to o niczym innym jak o kompleksach ;)

Gość vivernanawakacjach
Dla ciebie bez sensu, ale innej z sensem. Ja mam ładną cerę, ale bez podkładu skóra zbiera cały syf z powietrza, poza tym, idiotycznie to wygląda goła skóra i pomalowane oczy - nie da się konturowania zrobić. To po jaką cholerę w ogóle zaczynać z makijażem? Ja lubię elegancko i dobrze wyglądać, makijaż to jeden z elementów stroju dla mnie. Bez to sobie mogę iść na plażę, a nie do pracy.

Gość gość
dziś Ja mam ladna cere, ale na wyjscia uzywam podkladu. Kazda buzia z dobrym podkladem bedzie wygladala lepiej od nieumalnowanej, jest bardziej scalona, jednolita, lepszy koloryt, a poza tym makijaz oczu, ust, roz itd. wyglada zle na nieumalowanej buzi :)

Gość gość
Z pomalowanymi oczami i bez podkladu wygladasz jak wiesniara...

Gość gość
dziś Jej sprawa jak wyglada :) jak tez nie lubie podkladu na codzien, wole azjatyckie bb.

Gość gość
go też jest rodzaj podkładu więc nie masz nagiej twarzy :P a co do tematu to też jestem ciekawa. Nikomu nie narzucam makijażu więc czemu ktoś widzi problem w moim?

Gość vivernanawakacjach
gość dziś Z pomalowanymi oczami i bez podkladu wygladasz jak wiesniara... xxx DOKŁADNIE!!!

Gość gość
W makijażu wyglądacie jak wieśniary :)

Gość piękna czysta twarz
malowanie się to barbarzyński zwyczaj, szczególnie ceniony przez wszelkie brzydule i wieloryby

Gość gość
Malowanie się powoduje anomalie pogodowe i śmierć małych gryzoni, zmniejsza populację płazów i krabów na Wyspie Bożego Narodzenia :/ każdy to wie

Gość gość
A gdzie tak obgadują?

Gość gość
Podsumowując, wszystkie jesteśmy wieśniarami! I tyle w temacie!

Gość gość
gość dziś W makijażu wyglądacie jak wieśniary usmiech.gif x nie wiem gdzie pracujesz, ale na pewno nie na eksponowanym stanowisku. Tam makijaż jest elementem dress codu.

Gość gość
Zapewne na kafeterii :D Tak czy siak ja się nie maluję zbyt często i nie obgaduję, nawet uważam, że tak jest ładniej.

Gość gość
I tylko wieśniary wyzywają inne od wieśniar.... Może to też taki rodzaj makijażu?

Gość gość
Tylko wieśniary, w tym niejaka g...e.....tak durne tematy zakładają.

Gość gość
"Z pomalowanymi oczami i bez podkladu wygladasz jak wiesniara..." Haha jasne i kto tu kogo obgaduje:)Widziałaś mnie?;)

Gość gość
Dla ciebie bez sensu, ale innej z sensem. Ja mam ładną cerę, ale bez podkładu skóra zbiera cały syf z powietrza, poza tym, idiotycznie to wygląda goła skóra i pomalowane oczy - nie da się konturowania zrobić. To po jaką cholerę w ogóle zaczynać z makijażem? Ja lubię elegancko i dobrze wyglądać, makijaż to jeden z elementów stroju dla mnie. Bez to sobie mogę iść na plażę, a nie do pracy. x Też tak uważam :) Dla mnie makijaż jest swego rodzaju wykończeniem. Prawda jest taka że każda kobieta wygląda lepiej w makijażu, niezależnie od jej stanu cery. A malowanie samych oczu to taki dla mnie niedokończony makijaż :D Też lubię być pomalowana, jak można lepiej wyglądać i się czuć to dlaczego by nie. Chyba każda kobieta chce się czuć ze sobą dobrze :)

Gość gość
Powiem tak - śmieszą mnie te potyczki naturalne vs umalowane, kobiety pracujące vs kury domowe, wysokie vs niskie i co tam jeszcze. Każdy, kto bierze udział w takich dyskusjach próbując dowieść, że to jego opcja jest słuszna, jest po prostu niedowartościowanym człowiekiem. Nie rozumiem, czemu autorka wątku się tak podnieca.

Gość gość
to jeszcze zależy jaki makijaż :P mój niekoniecznie upiększa.

Gość gość
Właśnie wczoraj byłam w drogerii, przeglądałam podkłady i na żadnym nie było informacji o poziomie chłonności syfu z powietrza. A powinna być!

Gość gość
Chyba nie każda lubi ze sobą. Niektóre lubią z innymi :)

Gość gość
Po prostu gośćewuni zupełnie już na łeb padło i na siłę chce się wykazać choćby byle czym.

Gość gość
Konturowanie to takie przestawianie rysów twarzy poprzez malunek ?

Gość gość
ja sie nie maluje i nie obrazilam zadnej dziewczyny ktora sie maluje, po co mialabym to robic? nie jestem ladna, powiedzialabym ze przecietna (ewentualnie troche ponizej), ale makijaz jest dla mnie zbedny, nie interesuje mnie, nawet jak mama mnie zmuszala do makijazu to i tak nie robilam go :P do pracy chodze bez make up-u, a mam kontakt z klientami, mam mezczyzne ktoremu nie przeszkadza moja naturalnosc, i nigdy nie obrazilam ani nie zazdroscilam kobiecie ktora sie maluje pomyslcie, czy gdyby te nie malujace sie zazdroscily tym ktore sie maluja to i one by zaczely to robic, koametyki mozna kupic, mozna tez nauczyc sie robic makijaz, wiec jesli im zazdroszcza to tez moga sie pomalowa ale skoro sie nie maluja to chyba im nie zazdroszcza a jesli chodzi o komentarze, to zadna kobieta nie skrytykuje dobrego, ladnego makijazu bez wzgledu na to czy jest delikatny czy mocny

Gość gość
Nie, to takie podkreślanie tego, co niektórym natura dała. Jak ktoś ma twarz jak buła to mu żadne konturowanie nie pomoże.

Gość gość
Zauważyłam, że te z twarza jak buła się nie malują....

Gość gość
Skoro wszystkie jesteśmy wieśniarami, to nie ma znaczenia makijaż. Każdy robi co lubi.