Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niemalujace sie tak obgaduja i naskakuja na te malujace sie?

Polecane posty

Gość bibilubi
Policjantka to nie pracownik więzienny. Porównanie jak kelnerki z kucharką, czy lekarza z grabarzem.

Gość gość
Up

Gość gość
i po co piszesz to "up"? jeszcze dosyć ci kłótni? ogarnij, że każdy ma swoje preferencje, bo chuj drążyc temat?

Gość gość
Fajnie się to czyta :)

Gość gość
Jestem w szoku, ile debilnych wypowiedzi, uczulonych, dbających o brak kontaktu z trucizną, pięknych inaczej chamek i kretynek bez odrobiny intelektu i kultury. Inaczej tego nazwać nie można. Od kiedy to zbrodnią jest się malować , a wypowiedzi tych, co to nie malują się i TYLKO tuszu i szminki używają, to już zbyt wiele. As28, ty debilko i kretynko [ ja tak zwracam się do osób, które lubię] weź się stuknij w głupi ryj sama [ ryj, to dla mnie pieszczotliwe określenie twarzy], może wtedy zaczniesz myśleć, albo idź się leczyć.

Gość gość
mnie z kolei czepiają się, że powinnam mieć "delikatny" albo "naturalny" makijaż "podkreślający" urodę :D

Gość gość
Porównanie jak kelnerki z kucharką Kelnerka z kucharka duzo ma wspolnego idiotko A policjantka lapie tych, ktorzy trafiaja do wiezenia Na serio, jestes pracownikiem wieziennym? :D watpie. tumana by przyjeli? Chyba po znajomosci Btw znam kobiete, ktora pracuje z wiezniami, jest psychologiem policyjnym, ladne ciuchy ma, makijaz ma To, ze jestes babochlopem i masz paranoje, ze kazdy chlop sie ma ciebie rzuci, nie znaczy ze taki jest wymog policji

Gość gość
Ludzie, a co nas obchodzą więzienia i inne ekstremalne sytuacje, w tym uczulenie na wszystko, włącznie z inteligencją. Krytyka malowania się lub niemalowania się jest głupia i prostacka. Wiadomo, że w makijażu wygląda się lepiej, a jeśli ktoś nie umie się malować, to jego problem. Swoją drogą, brak tej umiejętności u kobiety, to dziwne!!

Gość gość
Zgłaszam ten temat do usunięcia! Osoba, która założyła ten temat produkuje codziennie po kilka podobnych tematów i się nie udziela. Znowu sztuczny temat na którymś ktoś kasę zarabia i cieszy się ze skłócania ze sobą ludzi.

Gość gość
a co w tym dziwnego? Jak ktoś nie lubi się malować to raczej nie będzie w tym dobry bo nigdy się nie nauczy. Nie ciągnię mnie do szydełkowania więc tego nie potrafię.

Gość gość
Zgłaszam ten temat do usunięcia! Osoba, która założyła ten temat produkuje codziennie po kilka podobnych tematów i się nie udziela. Znowu sztuczny temat na którymś ktoś kasę zarabia i cieszy się ze skłócania ze sobą ludzi. Doyebali ci i teraz sie mscisz :D:D kretynka

Gość gość
Jestem niuniu facetem i od kilku dni wyłapuję debilne tematy produkowane przez jakieś niewyżyte lale. Potem dziwicie się, że rzaden mężczyzna was nie szanuje, jak na wzajem się nie szanujecie.

Gość gość
nie generalizuj tak

Gość gość
Mężczyzna, który pisze rzaden przez rz, nie jest wart zaiteresowania, niuniu.

Gość gość
Buhaha

Gość gość
""To jest właśnie chamstwo i prostackie podejscie." Za chwilkę ta sama osoba pisze o mordobiciu. Kultura wyższych lotów. Daj adres. Przyjade i oduczysz sie mowic tapeta." Już się boję babochłopie usmiech.gif Babochłop cie wysral, to ty sie tu nie malujesz i dogadujesz jaka to "tapeta" itp. Jestes agresywna slownie, ale tchorzliwa bo unikasz konfrontacji. Taka z ciebie c*pka? smiech.gif a taka chamska i pyskata" Brzydka babo nie unoś się tak bo to i tak niczego nie zmieni. Wyszpachluj się skoro tylko z mazią na twarzy wyglądasz dobrze. Są ładne kobiety, które się malują, ale one nie są takie agresywne :) Najbardziej rzucają się te, które po zmyciu szpachli muszą gasić światło;) Skrajnym prostactwem jest uciekanie się do obrażania rodziny. Normalni ludzie to wiedzą;)

Gość gość
Baby uspokójcie się, bo temat to zwykła PROWOKACJA. Teraz takich tematów jest od groma, aby kafeteria zarabiała na odsłonach. Trochę głowami ruszcie zanim się na ustawki będziecie wybierać z pędzelkami i pazurami.

Gość gość
"mężczyzna", który nawzajem pisze osobno, to nieuk , a tym samy prostak, niuniu; w jednym zdaniu dwa błędy

Gość gość
Ja wolę kobiety naturalne, jak kobieta ma makijaż też jest piękna, ale co dopiero gdy kobieta bez makijażu wygląda tak zjawiskowo, że serce ci przyspiesza i nogi się pod tobą uginają, obecnie taka kobieta jest moją żoną, nigdy się nie maluje, a wygląda tak nieziemsko, makijaż by to popsuł, kocham jej naturalność, jest najpiękniejsza na świecie!!! Kiedyś byłem też z kobietą co się sporo malowała i mi to nie przeszkadza, uważam, że i taka i taka kobieta może wyglądać zjawiskowo i być piękną kobietą

Gość gość
a widzisz, mój narzeczony ma dokładnie odwrotnie. On wręcz preferuje makijaż, nie jest jedną z tych osob które lubią "naturalne piękno".

Gość gość
Mnie osobiście śmieszą te mumie z taką toną tapety na mordzie, że szpachlą trzeba zmywać. I szczerze wspólczuję facetom jak widzą je bez makijażu, bo musza być w ciężkim szoku. Przykłady to np. Doda, Siwiec, Ciupa, kilka warstw tapety na gębie, sztuczne rzęsy... Tak bardzo bym chciała zobaczyć jak one wyglądają bez makijażu, ale nie że dadzą na insta jakieś zdjęcie niby bez tapety z filtrem, tylko tak naprawdę w świetle dziennym bez tapety face to face najlepiej z samego rana jak taka skóra wygląda, na którą się od 10 lat nakłada ciężką tapetę, maluję wulgarnie oczy, dokleja rzęsy. Jestem przekonana że wielu facetów co do nich wzdychają byłoby w ciężkim szoku... A ja z kolei w ogóle sie nie maluję, dobrze wyglądam, ładne rysy twarzy proporcjonalne i normalnie wychodzę na ulicy bez żadnych podkładów/pudrów/brązerów/rozświetlaczy/korektorów i innych cudów, które się teraz masowo produkuje nie wiadomo po co, tylko planete się zanieczyszcza i taka jest prawda. Cieszę się że nie jestem ofiarą koncernow kosmetycznych i normalnie wychodzę do ludzi bez niczego na twarzy i nie straszę; bo te panie wyżej na pewno straszą bez tapety bo skóra zniszczona po tylu latach (dlatego się tak tapetują, żeby zakryć brzydką cerę czyż nie?)

Gość gość
a widzisz, mój narzeczony ma dokładnie odwrotnie. On wręcz preferuje makijaż, nie jest jedną z tych osob które lubią "naturalne piękno". xxx pewnie dlatego bo jesteś wstrętna bez makijażu, dlatego woli ciebie w nim; ale jakby zobaczył naturalną ładną dziewczynę która nie musi się malwoać bo jest ładna to by inaczej gadał.

Gość gość
akurat jestem dość ładną kobietą, po prostu jemu zawsze podobały się kobiety w mocnym makijażu. I mnie to pasuje, bo sama lubię mieć wyraźne kocie oko :)

Gość gość
Brzydka babo nie unoś się tak bo to i tak niczego nie zmieni. Wyszpachluj się skoro tylko z mazią na twarzy wyglądasz dobrze. Są ładne kobiety, które się malują, ale one nie są takie agresywne usmiech.gif Najbardziej rzucają się te, które po zmyciu szpachli muszą gasić światłooczko.gif Skrajnym prostactwem jest uciekanie się do obrażania rodziny. Normalni ludzie to wiedząoczko.gif Brzydka baba cie wysrala :D powtarzam. No i dalej adresu nie dalas prostaczko! :D a ryjem tym bladym, pomarszczonym i wrednym pyskujesz! Dawaj adres jak jestes taka madra!

Gość gość
13:49 nie masz za grosz kultury i jestes chamska "Tapeta", "szpachla", "morda" Ludzie z nizin spolecznych uzywaja takich slow mowiac o kims... Jaka ty musisz byc chamska osobiscie jesli w necie piszesz takie rzeczy :D a moze jestes jedna z tych malomownych wsiurek i myszek, ktore patrza z nienawiscia?

Gość gość
Skoro tak super sie czujecie bez makijazu to czemu piszecie takie chamskie i obrazliwe teksty o tych bardziej zadbanych? Boli te wasze wredne oczka, ze inne kobiety to nie babochlopy i roboty kuchenne i maja pieniadze, zeby wydawac na siebie?

Gość gość
Osoba bez kompleksow nie musi sie dowartosciowywac w tak prymitywny i chamski sposob

Gość gość
Zjawiskowa kobieta bez makijazu? Daj foto

Gość gość
Ja sie lubie m.in. dlatego, ze jak chodze niepomalowana to przygladaja mi sie stare dziady, zwracam uwage poyebow, nachalnie sie gapia. A ja sponsora nie szukam.

Gość gość
*ja sie lubie malowac