Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niemalujace sie tak obgaduja i naskakuja na te malujace sie?

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj a może po prpstu podkłady nie mają wplywu na cerę, ani pozytywnego ani negatywnego? x moim zdaniem nie mają żadnego. mam 32 lata, zawsze miałam jakies delikatne krostki. przez 1,5 roku nie pracowałam i nie używałam podkładu. absolutnie żadnego wpływu na cerę nie zaobserwowałam.

Gość gość
"Mysle, ze twoja nie podoba sie nawet tobie i stad ten jad." Byłam dla Ciebie miła na początku;) To Ty zaczęłaś pluć jadem, a ja nie mam zamiaru rozmawiać normalnie z kimś kto od samego początku kąsa. Miałaś okazję podziwiać moją twarz nie raz;)

Gość gość
w którym miejscu plułam jadem? Nie napisałam chyba ani jednego złośliwego postu w tym temacie.

Gość gość
gośćewuniu, ty zawsze plujesz jadem. Ile płacą ci za wypisywanie tych bzdur i robienie sztucznego tłoku?

Gość gość
chyba pomyliłaś osoby

Gość gość
Jeśli ktoś idzie do pracy to ok rozumiem, że sie maluje, ale nie rozumiem dziewczyn, które siedzą z dzieckiem w domu i np tylko do sklepu wychodzą czy na spacer albo i nie wychodzą w ogóle, a malują się. Dla mnie to świadczy o zakompleksieniu.

Gość gość
a może to świadczy o tym, że nie chcą się zapuścić? Skoro wcześniej się malowały to ta chwila dla siebie kiedy robią coś co robiły przed pojawieniem się dziecka może być zwykłą przyjemnością.

Gość gość
22:02 Jak się nie umalujesz, to znaczy że jestes zapuszczona hahaha widać jakie masz poczucie wartosci

Gość gość
widać, jak nie umiesz czytać. Chodzi o kontynuowanie rzeczy które robiło się na co dzień przed ciążą. Jeżeli ktoś nosił makijaż to dlaczego ma przestać "bo dziecko"? Aż takie masz kompleksy, że malujesz się dla innych?

Gość gość
Dajcie sobie już z tym spokój. Twoja twarz - Twoja sprawa co z nią robisz. Nie wiem co to za chore podziały w temacie? Przestańcie się oceniać przez swój pryzmat. Lubisz makijaż to się maluj i w nim nawet śpij - Twoje życie i Twój wybór. Nie lubisz makijażu to się nie maluj i śpij spokojnie - Twoje życie - Twój wybór. Przestańcie się kłócić, bo nie ma o co, same tworzycie sztuczne powody. Mam koleżanki które się malują i nie malują, ale wszystkie się szanują na wzajem i nie czepiają o takie głupoty jak to autorka tekstu zasugerowała.

Gość gość
powiem ci skąd te podziały - z niskiej samooceny którą najlepiej wmówić innym żeby samemu poczuć się lepiej

Gość gość
Nie mam kompleksów, nie muszę się malować, żeby się akceptować. Jest wiele przyjemniejszych rzeczy na spędzenie chwili samej ze sobą o poranku. A i skóra też powinna odpocząć.

Gość gość
oczywiście, że nie masz, tak tylko starasz się wmówić je innym :) Gdybyś nie miała kompleksów nie zastanawiałabyś się jak ktoś może robić coś co tej osobie sprawia przyjemność nawet jak "nie musi".

Gość gość
ja lubię makijaż, wczoraj byłam caly dzien w domu, a mimo to miałam pełny makijaż bo po prostu tak zaczynam dzień :)

Gość gość
22:35 Jasne, gdybyś była naturalnie piękna to po co miałabyś świadomie szkodzić swojej twarzy chemią? Może robisz to, żeby mąż się nie przestraszył

Gość gość
Nie musisz próbować mnie obrażać :) Makijaż to forma ekspresji. Mam naturalnie ładną twarz, ale zawsze tak wyglądam, każdego dnia budzę się z tą samą twarzą. Lubię eksperymentować z makijażem, lubię kolory. Sprawia mi to przyjemność to się maluję. Z tego samego powodu często zmieniam kolczyki i wcale nie mam brzydkich uszu ;) I nie wierzę w te hipisowskie bzdury o szkodliwości kosmetyków. Nie robią nam większej krzywdy niż brudne powietrze które wdychamy i chemia w naszym jedzeniu.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Srup

Gość gość
ciekawe, że to niby te "naturalnie piękne" mają taka potrzebę udowadniać dlaczego nie potrzebują makijażu

Gość gość
Gośćewunia pisze z "ukrycia"

Gość gość
Myślisz, że dam Ci adres i się pobijemy Tak ci jebne, ze sie nie zdazysz obliznac...

Gość gość
pewnie, że to ona :)

Gość gość
K/u/r/w/y z was

Gość gość
do swojej mamy też tak mówisz?

Gość gość
Nie, tylko do ciebie. Moja matka nie kłóci się w internecie o makijaż... I gowno ja obchodzi kto się maluje a kto nie. A wy się kłócicie o takie głupoty jak gimbaza

Gość gość
a skąd wiesz które wypowiedzi są moje? :) Myślę, że twoja mama bardzo by się za ciebie wstydziła.

Gość gość
Gośćewunia zaloguj się

Gość gość
wulgarne posty nie były moje więc nie jestem nią :/ po mnie akurat jechała

Gość gość
Chyba zazdrość jest w tym odwrotnym kierunku - że któraś może się nie malować i wygląda dobrze. Co jest do zazdroszczenia w tapecie na ryju? Tego, że szybciej wam się ryj przez to pomarszczy? :D Nie znam nikogo kogo nie byłoby stać na kosmetyki, więc już daruj sobie pisanie takich idiotyzmów, co? :D