Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niemalujace sie tak obgaduja i naskakuja na te malujace sie?

Polecane posty

Gość gość
Podobaja mi sie tatuaze u innych, ale sobie bym nie zrobila;)

Gość gość
ja mam sporo, ale jak mówiłam - wizja balona wypełnionego sylikonem pod moją skórą mnie przeraża. Nie mam złego zdania o samej procedurze, po prostu to jest tak dziwny pomysł, że az mnie dreszcze przechodzą :P

Gość gość
Francja rozciąga się na północ dalej niż Polska i Francuzki nie mają południowej urody jak Włoszki czy Hiszpanki, raczej ostre rysy i nie pełne usta. To nic im nie ujmuje, bo na pełne usta jest po prostu moda, tylko nie każdy się nią przejmuje i nie ma obowiązku powiększać wąskich ust. Co do tego motywu checi niewyróżniania się, to myślę że jest na odwrót, nikt raczej nie dokleja sobie giga rzęs i nie robi ust poduszkowca aby nie być zauważalnym, lecz żeby być zauważalnym, i wychodzi im to jak najbardziej ;-)

Gość gość
Nie idzie się za modą żeby się nie wyróżniać na plus, lecz żeby się nie wyróżniać na minus , bo dla wielu nie bycie modnym to ujma na wartości w ogóle .

Gość gość
Waskie usta to nie jest defekt?

Gość gość
nie zgodzę się, moim zdaniem kobiety we francji mają bardziej południowe rysy niż np. niemki. Oczywiście to może zależeć od regionu, ale nie brakuje tam kobiet o wysoko umieszczonych kościach policzkowych i pełnych (ale nie dużych) ustach.

Gość gośćbbibb
ja sie nie maluje choć widze i wiem że jestem brzydka nie rozumiem po co mam sie malować? jak zmyje to dalej będe mniej urodziwa, a tylko chlopak mocno się zdziwi gdy w końcu zobaczy mnie bez make up nie maluje się bo nie lubię, a makijaż mnie nie interesuje, inna sprawa też że mam suchą i wrażliwą skórę, więc gdybym coś nałożyła to zaczełaby mi się skóra złuszczać i pojawiłyby się krosty, a choć nie grzeszę urodą to nie chce być do końca marna jedynie co robie to smaruje się kremem nawilżającym 2/3 x dziennie x poza tym nie strasze swoim wyglądem (więc źle nie jest)

Gość gość
Moim zdaniem nie, defekt jest gdy jest np za duża przerwa między końcem nosa a górną wargą, albo dziwnie wykrzywione usta. Nie każdemu pasują duże usta.

Gość gość
Male a waskie to jest duza roznica. Ja mam male usta, ale dosc pelne i nie chcialalbym za nic w swiecie wielkich opuchnietych przyssawek. Uwazam ze sa ladne :P a w dodatku odmladzaja.

Gość gość
Ja mam duże i niby powinnam się cieszyć ale czasem wydają mi się za duże, dużo powierzchni twarzy zajmują

Gość gość
gośćbbibb przynajmniej jestes szczera, a to sie ceni ;) pamietaj o filtrach przy nawilzaniu :)

Gość gość
dziś i pewnie gdyby byla na male usta to bys je zmniejszyla :D wiec ciesz sie ze jest moda na duze.

Gość gość
Raczej nie, bo cycki mam bardzo małe i nie myślę ani trochę o powiększaniu. Nie jestem z tych podatnych na trendy, myslalam że się zorientowalas ;-)

Gość gość
W latach 70tych tez byl dosc mocny makijaz. Ja bylam wtedy dzieckiem i podpatrywalam starsze kuzynki jak sie mamowaly i strasznie im zazdroscilam i nie moglam sie doczekac kiedy beda mogla sie malowac tak jak one. Pamietam mialy fluid w beżowych plastikowych buteleczkach,tusz w kamieniu ze szczoteczka i malenkim grzebykiem w niebieskim opakowaniu,puder w pudeleczku,kredka czarna ,jedna zamalowywala ta kredka pieprzyk ktory miala na twarzy.

Gość gość
Żeby pokazać o jakie wynaturzenie mi chodzi... Wpisz w wyszukiwarce obrazów np. Manuellax. Takie gwiazdy dyktują trendy i widac to na ulicach. Straszne...

Gość gość
Nie wiem czy to dobry przyklad. Ona raczej nie musiala miec kwasu w ustach, a jej makijaz nie jest jakis zly

Gość gość
Tragicznie-kosmicznie-kreskówkowo to wygląda... A to dopiero ideał, do którego dążą inne kobiety i który podziwiają ;-)

Gość gość
A ja takich nie widuje

Gość gość
Male usta odmladzaja? :D :D

Gość gość
19:59 kwestia regionu ;-)

Gość gość
No to czas zmienic region :P

Gość gość
A ja mam to gdzies czy ktos sie maluje czy tez nie.....I super by bylo, zeby mnie tez nikt nie komentowal

Gość gość
To trzeba było się nie odzywać , teraz musimy skomentować

Gość gość
Male usta odmladzaja? x tak, odmladzaja. wygladaja slodko i uroczo, troche jak u dziecka. z wiekszymi ustami wygladalabym duzo starzej. mam podobne do tej dziewczyny: http://lula.pl/lula/56,111761,12511461,male-usta,,3.html x w ogole ta dziewczyna wyglada jak nie przymierzajac moja siostra :D

Gość gość
Nie otwiera się Ale potwierdzam, małe usta dodają twarzy dziecięcości

Gość gość
cholercia, zle linka wkleilam. http: //lula. pl/lula/56,111761,12511461, male-usta,,3.html

Gość gość
Akurat to nie wielkosc ust, a proporcje twarzy. Naturalnie duze usta rowniez nie postarzaja

Gość gość
Małe usta postarzaja.... A po 30-stce to juz w ogole, dojrzala cera i male glupkowate usta, malo seksowne.

Gość gość
Z wiekiem usta sie zwezaja

Gość gość
Ale w wieku dojrzewania rosną , pełne usta kojarzą się z dojrzałą kobietą, a małe z dzieckiem